11 de març 2009

BOLUDA, NO M’AGRADA DEL PAL QUE VAS

Qué el futbol és pervers, ja ho sabem tots. Qué sovint es fa un gra massa, també ho sabem. Qué, com a la vida, cal tenir respecte pels demés... això hi ha algún “il·luminat” en la foscor que ho oblida o es que simplement és un “bocas”. Això va pel navier valencià, president interí del Real Madrid, el Sr. Vicente Boluda. A mí el Real Madrid em poc caure millor o pitjor; però tinc molt clar que és un dels grans del món futbolístic, i que si no existís s’hauria d’inventar. Dit això, vull que perdi fins als entrenaments, com, evidentment, hi ha merenguillos que volen que el Barça perdi allà on jugui.
Ara bé, que l’interí abans esmentat, s’atreveixi a dir que: “le vamos a dar un chorreo al Liverpool”, o una de dos, o no té ni p.... idea (opció 1), o es que realment té un problema (opció 2). Menysprear d’aquesta manera i PÚBLICAMENT a tot un Liverpool a pocs dies del primer partit de l’eliminatoria, a banda de tenir un gust dubtós, és mostrar una cultura futbolística de vol gallinaci. En el total de l’eliminatoria resultat contundent, xato, 5 a 0. 0-1 al Santiago Bernabéu i 4-0 ahir a Anfield. Resultat indiscutible i que ha de servir de lliçó tant al Sr. Boluda com a la brunete mediàtica de Madrid... que, per cert, abans de veure’s eliminats de la Champions tot eren elogis cap a el president madridista.... (a banda del cagómetro famós fent referència al Barça quan estàven a 4 punts). Ara tot això se li ha girat en contra, fins i tot amb la premsa catalana.
Anfield és Anfield (queda molt “claritu” quan encares la gespa des de els vestuaris de l’estadi) i el Liverpool és el Liverpool... que per cert, encara NO HA PERDUT CAP PARTIT en aquesta lliga de la Champions.
Espero el Cracòvia de dilluns en candeletes...
You'll never walk alone... balan bam bú!


1 comentari:

La casa de Pinel ha dit...

despues de leer el post ya se de que biene tu emfermedad del fin de semana, curate pecho lata