27 de gen. 2009

ABSTENCIÓ





Avui, al Plenari de l’Ajuntament de Tarragona el PP s’ha quedat sol. Com no podia ser d’una altre manera. S’ha acordat iniciar l’expedient per retirar la medalla d’or de la ciutat al dictador Franco.
Argumentant no se qué del procediment, o sigui excuses per fer marejar la perdiu, el Politòleg - Portaveu, s’ha abstingut en la votació. El to utilitzat: ranci, ranci... i els motius, impropis d’una persona que, malgrat la seva edat, es permet donar lliçons als demés malgrat que les canes comencen a fer acte de presència.
En fi, tot plegat un joc de despropósits per part d’aquest senyor. Ha estat interessant la reflexió que ha fet el Sr. Aregio respecte als antics regidors, sobretot els que en el seu dia van otorgar la medalla al dictador d’infausta memòria. Han perdut una ocasió per no fer el ridícul, però no, embolica que fa fort.
Enhorabona doncs, al Grup Municipal de CiU (avui especialment finet); al Grup Municipal del PSC i al Grup Municipal d’ERC.

6 comentaris:

La casa de Pinel ha dit...

ostras salvador hoy estoy en desacuerdo contigo, conozco personalmente al alejandro y puedo decirte que alguna razon de tipo partido tendra para no apollar el tema, debemos tambien tener encuenta su libertad y la de su partido/militantes ha tener sus libertades de accion/pensamiento, las reglas de la dmocracia se basan en la pluralidad, la libertad siempre y cuando esta no perjudique a la del resto de individuos.
un saludo rojillo nastiquero.

Anònim ha dit...

Salvi, reament creus que al més important enaquets moments es la medalleta a franquito, crec que a Tarragona i pel grup d'ERCté feines més importants per Tarragona, fer que rutlli el Turisme, que el Museo paleocristià s'obri, que es trovi el Romul i el Remol, que el català sigui ensenyat als colegits tarragonins, que el Mercat sigui una realitat el mes aviat possible i que funcioni, que el parking el pagui els "vostres" socis, vigilar al Pep i al Mallol amb lo del 2016, i 2017, que el Camp es faci i es pagui tot sol (am pisos HPO), que no es digui "simpàtica" l'idea de les "tecles", sona a "ranci" no ?.
En fí Salvi, saps que ERC no ha complert les espectetives i menys amb la Rosell que es baralla amb tota a Part Alta i el Sergi que té al cap a altrs lloc i lligat de peus i mans. Hay ERC el que haguesis pogut fer i al que has fet !.

Salvador Guinart ha dit...

Bon dia Pinel, i moltes gràcies per entrar i dir la teva opinió.
Jo també conec al Alejandro; i com diuen els castellans: "lo cortés no quita lo valiente". Que vull dir amb això: vull dir que una cosa és el Sr. Alejandro (persona) i una altre cosa és el Sr. Alejandro (polític). Jo respecto als "dos Alejandros", com no podria ser d'una altre manera, però discrepo del Sr. Alejandro (polític) i encara més, no em va agradar el to i els arguments. Patilleros, patilleros... gens propis d'una persona preparada i que ha governat aquesta ciutat.
I, per acabar, hi ha coses que el PP de l'any 2009 s'hauria de treure del damunt si vol ser alternativa de govern i ser una dreta moderna i europea: tots els pseudo (i no tant pseudo) Franquistes que té dintre i que són aquells que fan derivar la nau cap a discursos impropis dels temps actuals. Defensar a un criminal i a un dictador a hores d'ara, es que ténen un problema i molt greu.
Una salutació i posim als peus de la seva senyora. (i petonets a les criatures!) ;-)

Salvador Guinart ha dit...

Bon dia Jon, i gràcies per dir la teva. La teva pregunta té trampa i ho saps, punyetero. No crec que el més important en aquests moments sigui la medalla. Evidentment que no. Però no només ho penso jo, també ho pensa el Sergi de los Rios, només faltaria.
Tot és important i tot és necessari. És important que funcionin els hospitals, és important que tiguem unes bones escoles, és important que tinguem unes bones infraestructures, és important un bon finançament, és important que tinguem presència amb veu pròpia a Europa, és important la llei de memòria històrica, és important no perdre mai la dignitat. Hi va haver molta, moltíssima gent (i pel meu gust massa gent), que es va quedar pel camí, donant la seva pròpia vida i patint l'exili per defensar un estat democràtic i que fos la voluntat del poble i no de 4 majaras, la que prevalgués per damunt de tot. No agafis el rabe per les fulles; no em llepo el dit. Porto molts anys en això de la política, i podem discutir de moltes coses... però abans de res, estimo la llibertat, em crec això de la democràcia, i, hi ha valors amb els quals no s'hi juga. I a aquest dictador sanguinari ni aigua; i als seus correligionaris, ni aigua; No sé si m'explico amb prou claredat. I ja et garanteixo jo ara, que amb la Candidatura de Tarragona 2017, pots estar ben tranquil que s'està fent molta feina i ben feta. Que 4 (per què són 4), s'ho vulguin carregar, és el seu problema. Ja s'ho faran ells i la seva causa. No perdo el temps en contestar ni enfadar-me.
I sobre el que dius dels meus companys de partit, doncs això, és la teva opinió.
Salutacions.

Ricardo Santiago ha dit...

frivolitzar amb un tema com aquest no aporta res...
en franco era un dictador i avui, tenint en compte les poques reserves de petroli a l'estat, no tindria ni amics ni parents...
o sigui que medalles, plaques, carrers...etc, això net. net i fora.

i sí, dins lo PP, com a tot arreu hi ha molt bona gent, bones persones...però la política també són principis, i cal tenir-los clars.

dins l'esglèsia catòlica hi ha uns quants fills de puta que han abusat de nens i així ho recullen les sentències judicials (als EUA, a itàlia no fa gaire també va sortir que ho havien portat davant del jutge...), però això no vol dir que tots siguin dolents..només que n'hi ha uns quants que es mereixen escopeta+cuenta=higiene de F.P.;) ui, perdó que m'ha sortit lo puntet radical, jejeje

pel que fa a demanar que erc faci tantes coses amb el pes que té, és, una vegada més, no comprendre que aquí sí (a altres llocs també per cert...) que el tamany importa i per molta qualitat o tens o no tens...doncs res... suposo que si amb erc hi ha certa fustració (jo personalment també la sento en certes coses però no en capacitat d'incidir) amb ciu deu ser un festival lo que sents... festival de fustració, vull dir...

res, una abraçada i a seguir pedalant

Anònim ha dit...

Sergi, no sé perquè defuges en el darrer comentari, fins allí anames molt bé, has dit tot el que és important en la nostre societat, però t'olvides que els teus compnays estan al poder i vaja quin poder, poden caviar a President i al alcalde i que han fet, han endollat a parens amics, i altres coses innombrables, a tú, no. La fustració més gran del poble català ( i valtros no sou dels meus) heu estat els d'ERC i les mostres "tonteries" i ml govern, també a Tarragona, tan de los Rius i tanta Rosa, (aquesta no sap ja quines sigles té), i no s'ha fet res del que s'esperava.
Salvi, salvi, salvat, de tant de mal, mira a la vida que ten entorn, la somriu en l nuvols. Es que no hi sents ?, es que has deixat de sentor la veu atronadora i nomès escoltes la de la butxaca, adeu Catalunya.