29 de gen. 2009

Tarragona 2017 es promociona a Fitur


Coincidint amb el tret de sortida de la XXIX edició de la Fira Internacional de Turisme, Tarragona 2017 ha volgut ser-hi present per donar a conèixer la candidatura de la ciutat als Jocs Mediterranis. Durant la primera jornada, dos voluntaris de Tarragona 2017 a Madrid han visitat els estands de les oficines nacionals de turisme dels països que participen als Jocs Mediterranis.

Concepción Torralba i Estéfano Obregón han estat els dos joves encarregats d’entregar durant tota la jornada inaugural una bossa amb un obsequi i material informatiu de la Candidatura als representants dels països participants als Jocs Mediterranis que aquests dies es promocionen a Fitur –un total de 20 països dels 23 que van als Jocs han acudit enguany a Fitur–.
Vestits amb la imatge de la Candidatura, els dos voluntaris han visitat els diferents pavellons amb l’objectiu de presentar les aspiracions de la ciutat a organitzar aquesta competició l’any 2017. El vicepresident de la Candidatura, Pere Valls, ha assistit a l’acte d’obertura del Saló de Turisme presidit pels Prínceps d’Astúries i ha acompanyat els dos joves durant una part del seu recorregut.
La iniciativa de Tarragona 2017 ha volgut fer una aturada en el seu recorregut per la Fira al seu pas per l’estand d’Almeria, que l’any 2005 va organitzar els XV Jocs Mediterranis, per informar els seus representants al Saló sobre l’evolució del projecte de Tarragona.

2 comentaris:

TheSevenDarkSpiders ha dit...

Estimat Salvador. Només voldria comentar-te que a més a més d'aquets dos voluntaris que ho van fer molt bé, gràcies al suport dels alumnes de l'Escola de Turisme i Oci de la URV (Vila-Seca) la candidatura es va fer saber a FITUR durant el dissabte 31 de gener, amb més de 87 persones vestides de blanc recolzats per Fernando Romay, ex-jugador de bàsquet i dirigits per els representants dels estudiants de l'escola (Gabriel Domènech i jo mateixa, Bistra Ivanova), la candidatura ha s'ha mostrat amb tot el seu glamour i veracitat a FITUR.

Et deixo un parell o tres de linnks, que segur ja coneixes, on es pot trobar més informació sobre el tema (a més a més de tots els diaris locals)

Una salutació, i m'alegro veure parlar sobre aquesta feina tan ben feta :)

http://www.imagina2017.org/index.php?command=show_news&news_id=725

http://www.tinet.cat/portal/sheet-show.do?id=29921

zel ha dit...

Hola preciós...ara, com que et miro al "feixbuc" ja et segueixo les empremptes...

Des del meu racó de pota coixa, molts petons...i enhorabona per la reconeguda candidatura, ja és ferm de debó, oi?