15 de gen. 2009

El President del Parlament de Catalunya rep una delegació de TGN 2017

El president del Parlament de Catalunya, M.H. Sr. Ernest Benach i Pascual, ha rebut aquest matí en audiència una delegació de Tarragona 2017 a la seu del Parlament per conèixer l’actualitat de la Candidatura als Jocs Mediterranis.
Acompanyat pel tinent alcalde de Territori, Xavier Tarrés, i pels integrants de la Candidatura, Pere Valls, Salvador Guinart i Miquel Pérez, el president de Tarragona 2017, Mario Rigau, ha exposat Benach les aspiracions de Tarragona d’acollir els XVIII Jocs Mediterranis i les actuacions que s’estan portant a terme per tal d’aconseguir l’organització d’aquest esdeveniment.
Rigau ha destacat que es tracta “d’un projecte de territori, que aportarà beneficis importants més enllà de la ciutat de Tarragona”, indicant que la proposta de Tarragona 2017 preveu, per exemple, que Barcelona i Castelldefels acullin competicions durant els Jocs. El conseller d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tarragona, Xavier Tarrès, ha definit el projecte com el “plus que dinamitzarà la ciutat pel que fa a creació de llocs de treball i construcció d’infraestructures”.
El president del Parlament, juntament amb el diputat i secretari de la Mesa del Parlament, Rafael Luna, s’han compromès a presentar una proposta de resolució a favor de la Candidatura als Jocs.
Al final de l’audiència, Rigau ha fet entrega a Benach d’un àmfora, símbol dels Jocs Mediterranis i li ha posat un pin de plata de Tarragona 2017.