14 de des. 2008

QUE ET PENGIN A TU, FRANQUISTA DECRÈPIT!!!!

Potser aquest post no estarà escrit amb en un lenguatge massa elegant; potser podria quedar millor, però és el que hi ha. No en sé més. Mai ha estat el meu fort la redacció... ni quan ens ho feien fer al cole!.

El que tinc molt clar, però, és que la forma d’expressió dels demòcrates és la paraula i la dels feixistes com el Manuel Fraga, és una altra cosa. Ara, al babós aquest, no se li acut altra cosa que dir que als nacionalistes se’ls hauria de penjar “d’algun lloc”. Hem de suposar que no es referia als nacionalistes espanyols, no, no, per descomptat: es referia als nacionalistes catalans, vascos i gallecs... Perquè, és clar, no hi ha nacionalisme espanyol.

Ja tinc l’ouera una mica plena. Quan més gran em faig més clar ho tinc.

Un amic em deia: “és que l’home ja és gran i repapieja”. Sí, i uns collons!, aquest paio ja ha demostrat amb la seva “trajectòria” política el que és. Recordeu sinó, els fets de Vitòria del 3 de març del 1976, on la policia – aleshores “capitanejada per Fraga – va matar a trets a 5 joves, només per fer un esment que serveixi d’exemple de la seva “gestió”.

Per culpa de gentussa com aquesta, que no van acceptar els resultats d’unes urnes, i que es van revelar contra la Republica, milers i milers de nens i nenes van perdre les seves famílies. Per culpa de gent com aquesta, el meu pare, amb tres anys, va perdre al seu i la meva mare, amb cinc anys, va quedar orfe i de retruc, jo no he conegut als meus avis.

L’única esperança que em queda, un cop la palmi, és prendre’m una ampolla de cava a la seva salut. De moment, ja la tinc a la nevera.






2 comentaris:

La casa de Pinel ha dit...

ese tio no morira nunca, no ves que se baño en el agua radioactiva.
un saludo ciudadano 2016.

Salvador Guinart ha dit...

Amic Pinel, doncs es veritat, no havia caigut en aquest "detall", je,je,je...
Salutacions!