3 de des. 2008

Tarragona 2017 arriba a les escoles


L’ex gimnasta Bito Fuster i el responsable del Comitè de Voluntariat, Emili Rivelles, seran els encarregats d’impartir les classes informatives en un total de 60 centres durant els pròxims mesos. Amb aquesta iniciativa preveuen arribar de forma directa a uns 5.000 alumnes i, gràcies a la col·laboració dels professors d’Educació Física, fins a un total de 12.000 estudiants del Camp.
Els estudiants de primer de Batxillerat de Las Teresianas han estat els primers en conèixer més de prop la candidatura de Tarragona als Jocs Mediterranis, gràcies a la xerrada informativa que la secretària tècnica del Consell Assessor de Tarragona 2017, Bito Fuster, ha realitzat aquest matí a la sala d’actes de l’escola.
Era la primera presa de contacte amb els centres educatius en el marc d’una iniciativa que vol arribar els pròxims mesos als estudiants de 60 escoles del Camp de Tarragona, ja sigui de forma directa mitjançant les classes didàctiques, ja sigui a través del propi personal docent.
Després de l’exposició davant uns 50 estudiants, Fuster ha explicat que “es tracta de difondre el projecte entre els joves, que són el motor del futur de la ciutat i una peça cabdal en l’èxit de Tarragona 2017”.
La xerrada centra el seu contingut en aclarir què són els Jocs i la seva dimensió, quina importància tindria per a Tarragona organitzar aquesta competició i quin paper pot jugar el ciutadà per aconseguir la seu d’aquest esdeveniment l’any 2017. En aquest sentit, el responsable del Comitè de Voluntariat, Emili Rivelles, ha exposat als joves, la importància del voluntari per fer de Tarragona 2017 un projecte guanyador.
Fuster ha valorat aquesta primera experiència de “molt positiva perquè hem aconseguit transmetre el missatge, que tots ells surtin d’aquí sabent què són els Jocs i que la seva repercussió va molt més enllà de la d’un esdeveniment esportiu”.

6 comentaris:

mossèn ha dit...

ho trobo una molt bona idea ... així com també et trobo boníssim amb o sense la samarreta del nàstic !!! ... salut tio bueno

zel ha dit...

Quan vulguis, estàs convidat a venir allà on treballo!!!! Petonets!

Anònim ha dit...

Quina vergonya el que passa a Constantí. Un Partit no es construeix aixi i menys un país!! Comprant trànsfugues

Quim

Salvador Guinart ha dit...

Mossèn gracies pel comentari i per entrar. Respecte a la samarreta, ara no és temps d'anar amb màniga curta que fa rasqui!. Petonets guapo!!! ;-)

Salvador Guinart ha dit...

Hola Zel, guapa!!, moltes gràcies per l'oferiment.. Segur que tard o d'hora, anirem per les teves terres a fer presentacions. Cal que la gent sàpigue que és això dels jocs i que s'ho faci seu.
T'imagines que alguna dia coincidim??? ;-)
Petonets guapa!, i espero que estiguis bé.

Salvador Guinart ha dit...

Ui, ui, ui... que em sembla que aquest comentari no be "a cuentu"... fixa't Quim que en contades ocasions parlo de política en aquest bloc. Passo, la veritat. Per tant, no m'hi trobaràs per aquí. Ara la meva vida gira a l'entorn d'altres coses que per a mi en aquest moment són mooooooolt més importants. Entre d'altres, el temps que li dedico a la meva família. A la meva dona, a la meva filla, l'Ariadna, que té 5 anys, i al Marcel que té 11 mesos. Saps on he vist crèixer jo a la meva filla?, dormint al bressol. I saps per què?, per reunions del partit. Quan no era a Tarragona era per la comarca. I saps per què tot això?, per què em creia la feina que estava fent i per què m'agradava. Malgrat que li dediqués poc temps a la meva família. He estat president comarcal gairebé 5 anys. I n'he vist de tots colors. I, company, abans d'anar fotent comentaris per aquí i per allà, sàpigues que tant PSC, com CIU, com QUI SIGUI, no són Teresa de Calcuta. I si han de pactar amb qui sigui per tal de tenir l'alcaldia ho fan i punto. O sigui, que qui estigui lliure de pecat que tiri la primera pedra... oi que m'entens?. I si els companys de Constantí han pres aquesta decissió, em sembla de puta mare. I, sobre això de construïr partits i nacions hi hauria molt que parlar. Jo tinc molt clar que les coses es canvien treballant des de dins i no fent comentaris pels blocs.
Buenu Quim, jo ho deixo aquí que tinc que preparar als nens per portar-los al col·legi.
Salutacions!