22 d’oct. 2008

L’esport de Reus aposta per Tarragona 2017



Les tres entitats esportives han signat aquesta tarda al Pavelló Olímpic de Reus un conveni d’adhesió a Tarragona 2017 ampliant així el llistat de clubs esportius que ja han mostrat el seu suport a la Candidatura.

El president del Club Tennis Monterols, Antoni Cuadrada, el vicepresident del Club Reus Ploms, Jordi Cervera, i el president del Reus Deportiu, Joan Sabater, han volgut transmetre la seva voluntat de contribuir a l’èxit de Tarragona 2017, adherint-se al Consell d’Entitats de la Candidatura. Tots tres s’han reunit aquesta tarda al Pavelló Olímpic de Reus per signar un conveni d’adhesió a la Candidatura i han coincidit en la necessitat que aquest projecte tiri endavant.

En presència del tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Jordi Bros, els representants dels clubs reusencs han traslladat al president de Tarragona 2017, Mario Rigau, el compromís de treballar perquè Tarragona organitzi els Jocs i han afirmat que la ciutat, adherida a la Candidatura, s’implicarà en l’èxit d’una iniciativa molt positiva per a tot el territori.