15 de gen. 2010

Primera reunió del Comitè de Candidatura de Tarragona 2017



El màxim òrgan institucional de la Candidatura de Tarragona als XVIII Jocs Mediterranis de 2017 s'ha reunit avui per primera vegada a Tarragona per preparar un projecte guanyador que porti a la ciutat a ser proclamada seu de la competició l'any que ve Tots els integrants del Comitè de Candidatura de Tarragona 2017, constituït aquest matí oficialment a Tarragona, han assistit a la primera reunió de treball que ha tingut lloc a l'Hotel Husa Imperial Tarraco de la ciutat. En ella s'ha aprovat el pla de treball d’enguany que centrarà tots els esforços en la promoció internacional de la candidatura tarragonina, la redacció del dossier organitzatiu que es lliurarà al Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis abans del mes de juny i en la preparació de la visita d'una comissió d'avaluació del CIJM a la ciutat després de l'estiu.

Durant la trobada, els representants de les cinc institucions que formen part del Comitè de Candidatura -Comitè Olímpic Espanyol, Consell Superior d'Esports, Ajuntament de Tarragona, Generalitat de Catalunya i Diputació de Tarragona- han aprovat el lema internacional de Tarragona 2017, que es presentarà oficialment el pròxim 11 de febrer a la ciutat. Així mateix, han acordat sol·licitar als parlaments de les Comunitats Autònomes riberenques de la Mediterrània (Balears, València, Múrcia i Andalusia) l'aprovació d'un document de suport a la candidatura tarragonina.

El Comitè de Candidatura tornarà a reunir-se a l'abril i comptarà amb un nou integrant, la Secretària General de l’Esport de la Generalitat, Anna Pruna, que s'incorpora com a vocal del màxim òrgan de decisió de la Candidatura.

Abans de l'inici de la reunió, els màxims representants del Comitè de Candidatura han posat en una foto simbòlica del compromís de les cinc institucions per lluitar per l'èxit del projecte olímpic de Tarragona. El president del Comitè de Candidatura de Tarragona 2017 i alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, ha qualificat el dia d'avui "d'històric per a la ciutat" i el vicepresident primer de Tarragona 2017 i president del COE, Alejandro Blanco, ha definit la candidatura de "projecte guanyador" i ha explicat que ja han mantingut contactes amb els comitès olímpics dels Jocs Mediterranis per traslladar-los la "força de la nostra candidatura".

(Text i foto Maria Blanco)

1 comentari:

Jobove - Reus ha dit...

que tens problemes Salvador ?

que hi puc fer alguna cosa

una abraçada