10 de juny 2009

EL FUTUR ÉS JOVE!!!

Dia 13 de Juny, a la Rambla Nova, a la coca central davant de l’OMAC, a partir de les 10,30h

“El futur és jove” (Acte del 30è aniversari de la Colla JOVE)


En els actes de 30è aniversari de la Colla Jove no hi pot faltar una referència clara als components més importants d’un castell: la canalla.

La Colla ofereix a la Ciutat i especialment als seus joves, la possibilitat d’aproximar-se als valors i maneres de fer de la seva cultura autòctona. Sense cap més intenció que gaudir d’una jornada embolcallada de diversió però amb objectius de coneixement i formació personal.


MATI:
(10,30h – 13,30h)


10.30h: Cercavila, Tallers, Inflables, Rocòdrom, Tirolina i Jocs lúdics
12.00h: Demostració de Castells
12.30h: Espectacle de màgia amb el Grup STRUCTARDA:


TARDA:
(17.00h – 19,30h)


17.00h: Tallers, Inflables, Rocòdrom, Tirolina i Jocs
18.00h: Coca amb Xocolata
18:30h: Cloenda amb el Grup d’Animació “Roger Canals”


Us hi esperem!

11 comentaris:

Apa Noi ha dit...

si puc pasare a fer un castell¡¡¡
si pases per la Meva casa tens el resultats de campionat de CATALUNYA DE REM

Els dias 9-10-11-12, estem als capionats estatals a galicia, ja portarem unes quantes MEDALLAS, AIXO ESPEREM

pd volem un canal per practicar el rem a la nostra CIUTAT-TARRAGONA

zel ha dit...

què coi, jove, i gran, i de mitja edat...sinó, on em poso jo?

petons reiet!

zel ha dit...

Està béééé, reconec que hi ha activitats que ja no puc feeeeeeeeeer....

feliu ha dit...

Ja sé que no "toca" en aquets punt, pero es el teu lloc.

Ja saps el que pretenen de "pilotaço" el teu amic Rigau, a la Ciutat Residencial ???.

Vaja em sembla extrany que no sápigues res.

Salvador Guinart ha dit...

Feliu, perquè aquesta malallet?; “pelotazo”?, saps el que vol dir “pelotazo”?; saps qui és a Tarragona el rei del “pelotazo”?, vols que t’anomeni els “pelotazos” dels últims anys?... El meu amic Mario Rigau, que si, efectivament és amic meu i el defensaré sempre públicament i A ON CONVINGUI, no ha fet cap “pelotazo” ni a la Ciutat Residencial ni al sumsumcorda. Mentre uns vomiten merda, nosaltres amb el Mario al capdevant, treballem per la Candidatura i per que aquesta tingui un bon recorregut i, si tot va bé, un bon destí. No m’ha agradat gens el to del teu missatge, i t’agraïria que en posteriors comentaris, fóssis més correcte... i més si parles d’un AMIC meu.
Respecte al tema de la Ciutat Residencial, la nostra proposta inicial, era Sascelades, i després se’ns va proposar la Ciutat Residencial. La candidatura proposa i les institucions disposen. Al cap i a la fí, són elles les que fan els projectes i les que són les propietàries dels terrenys.
Com a Vicepresident segon de la Candidatura, t’haig de dir que totes les decissions, siguin del caire que siguin, són debatudes, consensuades i aprovades per la totalitat de la Junta Directiva de la Candidatura; i és, finalment, l’Ajuntament o la Generalitat qui ha de, en última instància, decidir on va cada equipament.
Com pots comprovar, sé perfectíssimament el que i el com de tot plegat. Perquè és la meva obligació, i perquè em crec el que estem fent. No demano unanimitats, no demano cap llepada... només demano que si no s’hi està d’acord en que Tarragona aculli aquests jocs, es digui, i es discrepi i/o es debati... però abocar merda no. Gràcies.

feliu ha dit...

Salvi, com t¡has posat, mira et recomano nop tinguis amics com el que pretens defensar, i posats a demostrar que no es palla neta, et recordarè el tema del habitatges i de la inversió en segells.
Mira t'has posat massa tivat, no sé massa interès.
La Ciutat Residencial, ho ha fet perque sencillament la Gene se la vol càrregar i fer pisos. De especulardors mirar al teu costat i al teu partit. Nen tú pot ser un sant baró pero t'has deixat enredar.
I el que m'agrada ni et fa cap favor, es que un que t'avisa, et posis a desproticar i insultar contra ell, es igual que "matar al misatger i poerque ara sigui amic teu el Rigau, no sigui una cosa que tu no et penses... o si que ho saps.
De moment a Italia pagan quí?. Trevalar per la candidatura, i qui posarà el quartos?? el Pep, si home i que més, jo, no n'esprin ni un euro, aneu al Agustinillo o el Promotors de la futura Residencial.
Bé un altre dia t'ho dirè al carrer quan teguis al gosset i estiguis més calmadet, eh maco!. Au toca Peron

Salvador Guinart ha dit...

Feliu, em preocupava que no sortís la fera que portes dins. No tens remei. No seràs tu el que em recomani les meves amistats; jo no ho faig amb les teves. I una cosa, jo dono la cara i no com tu que vas opinant per aquí i per allà sense donar la cara. Així és molt fàcil.
D’altre banda, no em tractis de tonto. No m’he deixat enredar. Ho faig perquè vull i per que m’estimo la meva ciutat. És molt fàcil criticar des de l’anonimat. Que fas tu per la teva ciutat?; a quantes associacions pertanys?... o ets dels que et quedes al sofà fent vida contemplativa i criticant a tort a dret?... i a tu et tinc que donar explicacions?, de qué moreno!!. Això, aixó, quan passegi el gosset, armat de valor i em vens a trobar i em dius el que calgui cara a cara, fins a llavors, txon, que et vagi bé!.
Toca Perón!

feliu ha dit...

Calmat Salvi, calmat, es que jo no em poso als "berenjenals" ni possibles "enredos" com fas tú, però ja entenc, que ho fas per el partit, vull dir, per la ciutat.
Mira no es que et tracti de tonto, es que..., diu de la cara, escolta txon la cara la que posem quan aneu de "viatgets" turistics pagan els demès.
Que he fet jo per la ciutat dius..., doncs mira, crec en modestia, més que tú, al menys no hi xupat de partit, ni la vergonya que em casés el Carod, això sí, al pati del Rei Jaume I.
A mí explicacions i a tots, ens donaràs de les teves andançes públiques, faltaria "plus".
Au ves anat treient el gosset i que no empastifi la estimada ciutat.
Adeu "Salvito" no t'engreixes tant!.

Salvador Guinart ha dit...

Feliu, no tens remei. Tens menys estil i menys clase que la Belen Esteban. Ets un "garrulo". No has entés res. Entres en els temes com Mac Guiver en una operació de cor…quan no et queden arguments que defensar entres en temes personals com el meu casament. Fas pena company. Ets com el mut dels Germans Marx, botzinades per aquí, botzinades per allà. De tots els blogs surts rebotat... bé de tots no, m’equivoco, dels blocs convergents o pseudo convergents els hi fots unes llepades que ni les de La Riojana. Sàpigues que des d’ara mateix ets una persona non grata al meu bloc. No et publicaré cap més missatge. Has passat algunes linees vermelles i has entrat al terreny personal i aquí, company, l’has ben cagada. Ets incapaç de debatre qualsevol cosa de manera civilitzada. Recorres a l’insult i a la falta de respecte massa fàcilment. I així company no es pot anar pel món... i, per descomptat al meu bloc, a casa meva.

Entraria a contestar-te lo dels viatges de la Candidatura, el meu casament i altres coses, però amb tu és inútil. Va amb la teva personalitat. No atens a raons per molt que un s’esforci a argumentar-les. Tu vas amb la teva idea fixe i el demés són punyetes. Doncs ja t’ho faràs; no penso perdre un minut més del meu temps a contestar-te bajanades i faltes de respecte. Ja t’ho faràs tu i la teva bilis. Jo estic molt tranquil amb la meva consciència, i dormo de puta mare per les nits.
I si parles sobre la meva panxa, es que encara no m’has vist els ous... Toca perón!!!!!

Salvador Guinart ha dit...

Feliu, no t'esforcis... passo de tu com de la merda de la meva gossa, la Turandot.
Ella si que és bona persona... M'estima, i me la estimo.
Petonets guapo.

Apa Noi ha dit...

AIXO SEMBLA EL 1992¡¡¡