2 d’abr. 2009

Avui hem presentat el Dossier de la Candidatura Tarragona 2017


Foto: Maria Blanco

15 comentaris:

mossèn ha dit...

sense cap mena de dubte ... entre tots, tú el que estas més bo !!! ... salut

Apa Noi ha dit...

LO DE ''''''''

LA CIUTAT RESIDENCIAL , NO TE PERDO

Salvador Guinart ha dit...

Ep Mossèn!!!, vos si que esteu bo! Per cert, la familia bé???.
Petonets guapo!

Salvador Guinart ha dit...

"Apa noi", hi ha tantes coses que no ténen perdó... Si no t'agrada, et vas a queixar al bloc del teu amic, i segur que després l'altre amic, el super-mega Carrillo, us farà un text "chiripitiguai", adjuntant tooooota la informació, i el farà mooooolt llarg, per mantenir el seu ego trempat fins a la eternitat. I després, hi hauran mooooolts comentaris (entre els quals et trobes tu), això si, tots anònims, i insultareu al Mario, a la candidatura, al Pere, a mi i tot el que calgui. Au xato, si vols informació del projecte, baixes les escales que et separen del teu despatx amb el del Sr. Tarrés, i parles amb ell. I si has d'entrar a aquest bloc per dir segons que... dons ja ho saps com les gasto jo.
Au!, ja teniu tralla per matxacar-me durant una setmana. Salut!

Apa Noi ha dit...

noi que me estas amenaçan?
qUe dius del meus amics?
al carrillo ni el coneixo, que pasa que ja no existeis la LLIVERTAT D´ESPESIÓ?
JO SOL DIC LO QUE PENSO

LO DE LA CIUTAT RESIDENCIAL , NO TE PERDO
i si vols contesta ?
Pero a mi no..................


AU

Salvador Guinart ha dit...

Mira company,
Si vols discutir, amb mi estàs perdent el temps... saps?, sóc molt feliç amb aquest projecte. I si 4, per què sou 4, teniu problemes de bilis, no m'ho vingueu a explicar al meu bloc. Ni sóc psicòleg, ni toco temes d'estòmag. Jo ni t'amenaço ni et deixo d'amenaçar. No et facis l'important, ni siguis pretenciós...
Si no existís la llibertat d'expressió, no hagués publicat el teu "comentari". Digues, i pensa el que vulguis. No és el meu problema... jo ja tinc prou feina amb tot el que remeno al cap del dia, saps?.
Ens hi juguem molt tots plegats... i, el que no faré serà discutir amb gent que no vol escoltar.
Tu ves dient, i jo aniré fent...
Au, marxo a sopar que tinc gana.

Apa Noi ha dit...

no fagis volar mes coloms, que dius de 4 i del estomag, de la vilis................jo NO SOC
PSICOLEG
copio les teve paraules:
Ens hi juguem molt tots plegats... i, el que no faré serà discutir amb gent que no vol escoltar
LO DE LA CIUTAT RESIDENCIAL , NO TE PERDO
i res mes

feliu ha dit...

Salvi, xato, com t'has possat. mira jo crec que del nets, nets, un ets tú, i mentre tú estiguis a la candidatura, crec que hi haura joc i mans netes, ara vigila, hi ha qui fa jocs de mans.
Jo de tú, contestaria les dubtes amb srenitat i ben parlat, això ajuda. Descoloca al altre i deixa veura qui vol, pel fe mal, no qui critica nomès.
Ara reconeix que quan vols tenes una mala "milk" que ya,ya. Home no veus que així et guanyaren per les formes.
adeu Xont.

Salvador Guinart ha dit...

Noi, has vist el projecte?. Ho dic, per què és molt fàcil criticar... i tu t'has llençat a una piscina que no hi ha aigua. Ara com ara, tot són propostes. L'última paraula la té el CIO... i l'Ajuntament per descomptat!.
Respira, home, respira...

Salvador Guinart ha dit...

Feliu, abans de res, bentrovat. No em poso de cap manera, simplement trobo que el personal s'altera amb certa facilitat. I, em fot que se m'insulti (no ho dic per l'Apa Noi, ho dic per alguns missatges que he esborrat) i que es critiquin les coses quan el més calent és a l'aigüera. A més, nosaltres som el que som i, pel que a mi es refereix, no sóc cap tècnic en urbanisme. Tot el que vagi sortint són propostes que després tant l'Ajuntament, com el COE, i si arribem a la fase internacional, el CIO ténen l'última paraula... Potser, amb els mesos, es valoren altres coses, altres indrets... ves tu a saber.
Salutacions cordials.
Ara millor, no? ;-)

Apa Noi ha dit...

mira salvi
igual m´he calentat, pero es per estar emprenyat amb lo de la residencial
una pregunta
per que no esta obert al ciutadans el dosier?
per cert i parlan d´esport, es una llastima que no es fagi un canal olimpic desde el pont de santa tecla de 1000 m direcció muntanya, tendriem tota la zona del riu francoli com un PUN DE NATURA PER LA CIUTAT DE COOLONS
A pard d´aixo el primer club de l´estat REAL CLUB NAUTIC REM s´ho mereis, i els TARRAGONINS
ES LA MEVA OPINIÓ

feliu ha dit...

Salvi, millor, més calmadet i com dius, es fàcil criticar i no fer aportacions.

Dit axió, dos cosetes una pel de los Rios, el Mercat, es dsbloqueja, com diu oh es desencalla com deia, no es per toar el voraviu, és que no es el mateix. i aquest xiquet té que començar a que el projectes caminin.
L'altre per a tú, t'hi vist amb una bona barbota, maca, d''aquelles de frare franciscà, suposo es per la teva paticipació com a saldoat del Imperi ¿? romà a la processo, quina mania amb les barbas, ELS ROMANS VAN SER ELS PRIMER QUE ES AFEITAR LA BARBA I EL CABELL, FINS I TOT ES DEPILAVEN EL COS, suposo que els ibers anvan más barbuts. Nomès ho dic per exactitud histórica, tant lo de abans com lo d'ara.
Apa xont, visva el Nàstic i a veura si resucite.

zel ha dit...

Uix, Salvi, jo, des de fora, ho veig sense escalfar-me, però va per a tots, passa el mateix que a qualsevol població gran o petita amb un projecte, treballadors, defensors, detractors i destructors...i em sembla que ha quedat clar que tu hi has treballat i de valent, com molts, imagino. Per tant, com que no ets de mena destructora i treballes en un projecte de manera neta, deixa'ls que cantin missa (lliga, oi amb els dies? Eh que etàs content de la feina? Si hi ha quelcom a refer, tu sabràs reconéixer on i quan i què, així que ànims i petonassos, també per la Roser i els meus patufets estimats...

Salvador Guinart ha dit...

Bon dia Zel guapa!; no, si no m'escalfo... el que passa, es que en aquesta ciutat, hi ha 30 torrecollons que facis el que facis ho trobaran malament. Ja fa mesos que he optat per passar olímpicament d'aquests parapetos mentals. Nosaltres anem per feina i ja s'ho faran. Avui per exemple, anem al Parlament de Catalunya. Està previst que a partir de les 16.00h. (aprox), el Ple del Parlament de Catalunya aprovi en sessió ordinària una declaració de suport a la Candidatura de Tarragona als Jocs Mediterranis. I que vagin passant...
Molts petonets i ves passant quan vulguis!!! ;-)

Salvador Guinart ha dit...

Feliu!, sobre el que em dius de la barba, totalment d'acord i no ets el primer que m'ho diu. És més, si surto l'any que ve, no tinc clar de deixar-me-la. Està documentat que els romans es depilaven, és veritat.
Tema Nàstic... no ho ressucitarem ni amb un voltaren. Estic molt decebut. No entenc com tenint un equip com el que tenim, ens avorrim tant. Jo xiquet, ja fa setmanes que hagués fotut fora al Ferrando.
Salutacions!