11 de febr. 2009

El Joventut de Badalona s’uneix a la Candidatura



El Club Joventut de Badalona s’ha adherit a la Candidatura de Tarragona als Jocs Mediterranis en un acte que va tenir lloc ahir al Pavelló Olímpic de Badalona, on els jugadors del primer equip van rebre el carnet de voluntaris de Tarragona 2017
El DKV Joventut fa costat a les aspiracions de Tarragona d’organitzar els XVIII Jocs Mediterranis i per això ha entrat a formar part del Consell d’Entitats de la Candidatura. Per tal de plasmar l’acord, el primer equip del club verd-i-negre va posar ahir en una foto de grup a la pista del Pavelló Olímpic de Badalona amb una pancarta de suport als Jocs. Prèviament, els jugadors van rebre de mans del coordinador general de Tarragona 2017, Emili Rivelles, el carnet que els acredita com a voluntaris de la Candidatura. Alguns d’ells, com ara Pere Tomàs, Pau Ribas o l’aler Simas Jasaitis també van vestir la samarreta de la Candidatura. Per la seva banda, el base Ricky Rubio va destacar la importància que tindria per a la ciutat de Tarragona acollir un esdeveniment d’aquest tipus.

Fa un any que l’Associació per a la Promoció de la Candidatura de Tarragona treballa amb l’objectiu d’oferir la millor proposta possible de cara a organitzar els Jocs l’any 2017. Enguany, el Comitè Olímpic Espanyol designarà la seva ciutat candidata –Tarragona ja ha rebut el suport al projecte per part del president del COE, Alejandro Blanco, en una visita a la ciutat-, i l’any 2011 el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis designarà la seu organitzadora de la competició poliesportiva més important de la Mediterrània.