8 d’oct. 2008

Viatges Berga patrocina Tarragona 2017



L’agència de viatges Berga Lufthansa City Center és la nova integrant del Club Podium 2017, el tercer nivell de patrocini de Tarragona 2017, després de l’acord que ha formalitzat aquest matí amb l’Associació per a la Promoció de la Candidatura de Tarragona als Jocs Mediterranis.

Els gerents de l’empresa, Eduard i Miquel Berga, i el president de Tarragona 2017, Mario Rigau, han signat a l’Oficina de la Candidatura un conveni per un import total de 25.000 euros que converteix l’agència en patrocinadora del projecte. “Com a tarragonins ens va entusiasmar la idea des del primer moment i vam pensar que havíem d’ajudar a tirar endavant aquesta fita”, ha explicat Miquel Berga. Per la seva banda, Eduard Berga ha manifestat que la voluntat de l’agència és col·laborar de forma activa amb la Candidatura “perquè entenem que seria molt important que Tarragona fos la seu dels Jocs igual que ho va ser per a altres ciutats”.

Per aquest motiu, l’empresa ha proposat ja diverses iniciatives que es concretaran al llarg dels propers mesos i entre les quals destaca la incorporació del logotip de Tarragona 2017 a la imatge de l’empresa, la confecció d’ofertes de viatges que incorporin com a destinacions algunes de les ciutats que han estat seu dels Jocs Mediterranis o la convocatòria d’un concurs fotogràfic amb imatges de viatgers que incloguin el logotip de la Candidatura.

2 comentaris:

zel ha dit...

Com que no tinc empresa, no hi puc contribuir patrocinant econòmicament. Tampoc tinc estalvis. Mmmmhh, sempre puc aportar-vos uns petons setmanals, i la propaganda al blog....

Per cert, t'he vist, elis elis, vestit de nuvi...osti noi, quina mirada de pinta/pillastre/unpèlbandarra7enamorat que fas... I la Roser, que guapíssima i ....bé, guapo tu també, tot i que ho és més el Marcel, ho sento... Petonassos!

Salvador Guinart ha dit...

Zel, guapa, els diners no ho són tot. Amb els teus ànims, els teus comentaris... i amb el logo al teu bloc (cosa que t'agraeixo), anem de conya.

Tema nuvi... un és com és ;-), i si, una mica "pillo" si que ho sóc! ;-)
I per descomptat que el meu nen és més guapo que el pare; em vingut a aquest món a millorar l'espècie, oi?, doncs això!.
Molts petons bonica!!