9 d’oct. 2008

Cinc clubs de la ciutat se sumen a Tarragona 2017



El Club Tennis Tarragona, el Club Esportiu Tarragona Fondistes, el Club Golf Costa Daurada, el Club Ciclista Camp Clar i el Club Natació Tarraco s’han adherit aquesta tarda a la Candidatura de Tarragona als Jocs Mediterranis en un acte conjunt que ha tingut lloc a l’Oficina del Voluntariat. Tarragona 2017 amplia així el llistat d’entitats esportives que han subscrit un conveni de col·laboració amb la Candidatura i del qual ja formen part el Nàstic, el CBT i el Vòlei Sant Pere i Sant Pau.

Contribuir a la consolidació de la candidatura de Tarragona a la celebració dels XVIII Jocs Mediterranis de 2017 i posar a la seva disposició aquells recursos humans i tècnics que poden consolidar-la com a aspirant a organitzar aquest esdeveniment. Aquests són dos dels punts que inclou el conveni d’adhesió que han signat aquesta tarda a l’Oficina del Voluntariat els responsables de cinc entitats esportives de la ciutat. El Club Tennis Tarragona, el Club Esportiu Tarragona Fondistes, el Club Golf Costa Daurada, el Club Ciclista Camp Clar i el Club Natació Tarraco participaran a partir d’ara en la promoció de la Candidatura, la qual cosa passa també per promoure el moviment voluntari de Tarragona 2017 entre els integrants de la seva organització.

Així mateix, amb la formalització del conveni d’adhesió a la Candidatura, les cinc entitats queden integrades al Consell d’Entitats de l’Associació Tarragona 2017.