17 d’oct. 2008

Via T, Mercat de Tarragona i Cor de Tarragona entren en el Consell d’Entitats





Com a representants del comerç de la ciutat, l’Associació de Comerciants de La Via T, l’Associació de Venedors del Mercat Central de Tarragona i la Federació de Comerç Cor de Tarragona han volgut adherir-se a la Candidatura de Tarragona als Jocs Mediterranis. A partir d’ara, les tres entitats participaran de forma activa en la promoció del projecte des del seu sector.

El president de l’Associació de Venedors del Mercat Central de Tarragona i de la Federació de Comerç Cor de Tarragona, Albert Ribot, i el president de La Via-T, Joan Antòn i Fàbregas, han firmat aquesta tarda a l’Oficina del Voluntariat el conveni d’adhesió a la Candidatura segons els qual passen a integrar-se en el Consell d’Entitats de Tarragona 2017.

Fàbregas i Ribot han coincidit a l’hora de destacar la repercussió positiva que tindria per a la ciutat l’organització dels Jocs i tots dos han remarcat també el compromís de col·laboració del sector del comerç en “un projecte tant interessant i il·lusionador per a Tarragona”. De fet, La Via T ja ha dedicat a la Candidatura una pàgina de l’últim número de ‘Tarragona Shopping’ –la revista de l’associació de la qual s’editen fins a 55.000 exemplars en quatre idiomes amb una gran difusió exterior a través del Patronat de Turisme de Tarragona–, i preveu incloure el logotip de Tarragona 2017 en els panells promocionals que l’entitat té instal·lats en el perímetre de la seva àrea comercial.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Aquest suport coincideix gairebé amb la injecció de diner vía subvenció a aquestes entitats.

No serà una mena de "mordida"?

Salvador Guinart ha dit...

Tondo, pensa el que vulguis. Jo no ho sé... Veig que tot el que fem, tot el que diem, tot el que opinem,... fem el que fem, tot està sota sospita. Ja estic moooooolt cansat de justificar-me. Si a tu et sembla que és una mordida, una enculada, o una enchilada, no seré jo qui et digui res.
Salutacions company.

Unknown ha dit...

Tranqui, només és una opinió. Una mica incendiària, potser si.

Potser la paraula "mordida" no seria la més correcta. En tot cas casualitat. El resum seria:

Ajuntament subvenciona entitat X.

Entitat X s'implica amb TGN 2017.

I evidentment hi enen tot el dret a fer-no, només faltaria.

Gràcies per la teva resposta.

Salvador Guinart ha dit...

Encara que incendiària, o no, et tinc prou respecte i apreci com per no pendrem'ho malament, al contrari. Cadascú s'expressa com vol (jo de vegades tampoc sóc Teresa de Calcuta), i mira, qui dies passa anys empeny.
Jo també t'agraeixo el teu comentari.
Una abraçada!