18 d’oct. 2008

Presentació del Club Tarraco 2017



Les empreses que integren el Club Tarraco 2017, el màxim nivell de patrocini de la Candidatura de Tarragona als Jocs Mediterranis s’han reunit aquest matí a la Plaça de la Font per fer-se una foto de família amb l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el president de Tarragona 2017, Mario Rigau i el responsable de Promoció Econòmica, Juan Carlos Hernández.

Caixa Tarragona, Trumes, Gulinves, Vicsan, El Corte Inglés, Pai, Mondo, Cadena SER, FCC i Técnicas Reunidas. Són les empreses que ja formen part del Club Tarraco 2017 com a patrocinadores de les aspiracions de Tarragona a organitzar els XVIII Jocs Mediterranis. Aquest matí s’han reunit per primera vegada amb l’objectiu de plasmar el seu compromís amb la Candidatura en una imatge de grup.

Les escales de l’Ajuntament han estat l’escenari triat per a la presentació oficial del Club Tarraco 2017, on els representants de les empreses patrocinadores s’han aplegat al voltant d’una gran pancarta amb el lema ‘Tarragona imagina 2017’.

2 comentaris:

zel ha dit...

A veure, a veure, em sembla que finalment això pren un caire cada vegada més seriòs...Bona lluita, bona feina, Tarragona s'ho val...que en sou de collonuts... Jo no trec el banner, eh?

Petonassos per tots, maco!

Salvador Guinart ha dit...

Bona nit estimada!, gràcies per passar i dir la teva. Doncs si, mica en mica... anem fent la nostra feina. Abans de que acabi l'any hi haurà alguna "sorpreseta" més.
Molts petons guapíssima!!!!