4 d’oct. 2008

Els germans Seritjol

Són bessons, divertits, intel•ligents, compromesos, senzills, sense pretensions, viuen i deixen viure, i el que per a mi és el més important: són bona gent.
Al Magí el coneixia quan estava a cultura a l’Ajuntament de Tarragona. I a l’Enric me’l va presentar un amic, un bon amic, que tenim en comú, el Jordi Tortosa, cap allà l’any 1996. Des de llavors, i de mica en mica, s’ha anat forjant una gran amistat. És d’aquelles amistats del primer cercle, i que com deia en un comentari de fa uns dies, ha valgut la pena aterrar a aquest món si del que es tractava, entre d’altres coses, era de gaudir de la seva amistat.
Amb ells he aprés moltíssimes coses. I espero aprendre moltes més. Són la universitat de carrer personificada. Difícilment els exampes amb un renúncio. Sempre la claven. Van de cara.
Els hi agrada sentar-se en una bona taula i gaudir tant del menjar com de la companyia.
Aquestes fotos, són fetes per l’amic Rafael López-Monné el dia 23 de setembre (Santa Tecla gloriosa), en un carrer de la Part Alta i que m’estalvio dir el nom per que si no l’any que ve hi haurà “oberbooking” i tampoc cal com si diguéssim. Per que ja em temo el pitjor, si aquest comentari ho llegeix segons qui, ja em veig sortint al programa de les festes de Santa Tecla de l’any 2009, i tampoc és això.
Doncs com us deia, les fotos són d’aquest esmorzar que fem el dia 23 al matí. Tot just quan estem acabant d’esmorzar, comença a pujar el Seguici Popular, per anar a l’Ofici. És un lloc i un moment màgic... i el millor de tot, estar gaudint de la companyia d’aquests germans.
Moltes gràcies amics, sou molt grans!








9 comentaris:

mossèn ha dit...

i actrius ??? ... no em diras pas que no t'agraden les dones ??? ... bé, sí, jo també t'estimo ... salut

Salvador Guinart ha dit...

Ai Mossèn, mossèn, vos sempre pensant en el mateix... bé, de fet s'ha de pensar en més coses?, jo crec que no!! :-)
Estic acabant de posar els actors, i demà començaré per les actrius.
Petonets tiu bo!!!... Salut!

zel ha dit...

Amb les cares en tinc prou, quina manera de fer conya, si és que se us veu, que ho passeu bé!!!!
Petonassos! Guapo!

Unknown ha dit...

Molt bon post!

I molt boes fotos... la darrera te conya doncs els urbanus fan la vista grossa i no apliquen la seva normativa de civisme... hehehehe

Salut

Unknown ha dit...

Em fixo què el nivell del vi va baixant...?

Salvador Guinart ha dit...

Bon dia Zel!,
si els coneguéssis, t'asseguro que te n'adonaries de lo bones persones que són... I, si, ens ho passem de conya. Encara que amb ells és molt fàcil.
Petonets guapíssima!!

Salvador Guinart ha dit...

Tondo, no només baixa el nivell del vi... je, je, je... el Chartreuse també va "notar" alguna cosa.
Una abraçada!

La casa de Pinel ha dit...

eyyy tomatero, no que es coña.
joroba como te lo pasas, que te iba ha decir, ya lo se.
dame un mail que te boy ha enviar una foto de la cate y los castillos que vas ha alucinar.

Salvador Guinart ha dit...

Pinel, no tinc un duro i em moriré pobre... i hipotecat. Però tinc uns amics que per a mi ho són tot. Tinc molta sort de tenir-los, em sento molt privilegiat, la veritat.
Salutacions!