31 d’oct. 2008

Alejandro Blanco: “Tarragona és una candidatura guanyadora”




El president del COE ha donat tot el seu suport a les aspiracions de Tarragona d’acollir la divuitena edició dels Jocs Mediterranis. “Tenim candidatura guanyadora i això és el més important. No tinc ni el més mínim dubte que Tarragona tindrà els Jocs del Mediterrani perquè treballa en equip i ha implicat a tota la ciutat”.

Tarragona pretén acollir la competició més important de la Mediterrània l’any 2017 i el seu alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha volgut mostrar al Comitè Olímpic Espanyol el compromís ferm de la ciutat de treballar per assolir aquest repte. Per aquest motiu, Ballesteros ha ofert aquest matí a l’Ajuntament una recepció oficial al president del COE, Alejandro Blanco, i al secretari general, Víctor Sánchez.

Davant d’una àmplia representació institucional, social i empresarial del Camp de Tarragona, Alejandro Blanco ha valorat de forma molt positiva la candidatura de la ciutat als Jocs Mediterranis afirmant que “és una candidatura guanyadora”. Després de felicitar l’Ajuntament i l’equip de la candidatura per la feina realitzada fins al moment, el president del Comitè Olímpic Espanyol ha explicat que “només es poden aconseguir els Jocs treballant en equip i implicant la ciutadania”. Amb aquests paràmetres, ha continuat, “serà molt difícil que no aconseguim els Jocs l’any 2017”.

Per la seva banda, l’alcalde Ballesteros ha agraït el suport del COE i ha subratllat que “anem en bona direcció i més comptant amb l’aval del Comitè Olímpic. Comptem amb el suport del teixit econòmic, social i esportiu. És un projecte de ciutat i el suport i el coneixement de la candidatura que té el president Blanco ho demostra”.

Després de la recepció, en la qual Alejandro Blanco ha estat obsequiat amb un àmfora símbol dels Jocs Mediterranis i un pin d’or de Tarragona 2017, el president i el secretari general del COE han visitat l’Oficina del Voluntariat de la candidatura. “No coneixia in situ el projecte però ara puc dir que el suport del COE no serà res comparat amb la feina de l’Ajuntament i de l’equip de la Candidatura per aconseguir que Tarragona organitzi els Jocs Mediterranis”, ha conclòs el president del Comitè Olímpic.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Em deixes fer una mica de publicitat? Des de fa un mes em posat en marxa www.nadafool.com, el portal d'oci i cultural més complet de Tarragona, Reus i la Costa Daurada. Esperem que us agradi i hi participeu. Si volguessiu fer un post del portal, us ho agrairia molt. Salutacions,

Jobove - Reus ha dit...

aneu molt en compte, la canditatura ja fa dies que està donada, ara només venen com a voltors a que els alimenteu, colla de vividors

salut

Salvador Guinart ha dit...

Bueeeeenu... vaaaa, fes publicitat...
I per que vegis que sóc bona persona, et linkaré al meu bloc.
Et sembla bé? ;-)
Vinga, salutacions, que us vagi bé el projecte.
Sobre el post que em demanes, ara m'hi passaré pel portal i a veure que puc fer. Pensa que jo personalment, vaig una mica liat!
Bon cap de setmana.

Waipu Joan ha dit...

amb tot el merder de la candidatura aquesta, havia oblidat que hi ha gent compromesa com ara tu. M'ha agradat el disseny que tens al bloc (feia dies que no passava).
Salutacions

Salvador Guinart ha dit...

Hola Té,
si que és cert que tenim a tocar la possibilitat de que Tarragona sigui la candidata, com a mínim, del COE. El que passa, es que s'ha d'escenificar i representar aquest suport fent actes com aquests.
Una abraçada amic!!

Salvador Guinart ha dit...

Waipu Joan,
cony!, s'agraeixen comentaris com el teu. De veritat.

Una abraçada.