12 de set. 2008

Tarragona 2017 celebra la Diada a la ciutat




Tarragona 2017 ha estat present aquest matí en l'acte central de la celebració de l'onze de setembre a la ciutat. El president de l'Associació per a la Promoció de la Candidatura de Tarragona als Jocs Mediterranis, Mario Rigau, i dos vicepresidents de l'entitat, Pere Valls i Salvador Guinart han dipositat un ram en l'ofrena institucional al monument a Rafael Casanovas.Després del discurs de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, les diferents entitats socials, polítiques i culturals de la ciutat han realitzat la tradicional ofrena al monòlit i Tarragona 2017 s'ha sumat per primera vegada a la commemoració.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Veus com et creus més important....

Salvador Guinart ha dit...

Jo no sé si sóc important, o no. Sóc com sóc. Ara bé, tu m'estàs crucificant a comentaris ofensius per tot arreu. Ets una maleducada, i fas el ridícul quan m'insultes per que no ens coneixem de res. O sigui, i dit d'una altre manera, és l'última vegada que et publico un comentari al meu bloc; no tens l'alçada ni moral ni personal com per que jo et publiqui res...

Si estàs ressentida per alguna cosa, t'ho fas mirar, però a mi les ninyates ignorants, francament, ja fa molts anys que me les he tretes de sobre.
Au ves a l'escola i que et tornin a educar.

Anònim ha dit...

Salvi,
Aquesta Laura, deixa-la estar. Li falta algun moble al cap.
Passa dels anónims, els que et coneixem i apreciem sabem com ets.

Salut company.

Un convergent amic.

Anònim ha dit...

Sr. Guinart, seguramente tal y como apuntan varios comentaristas que dicen conocerle es usted una buena persona,esto no lo pongo en duda, pero debería tener más cuidado con sus "compañeros de viaje". Cuando esto digo,no me refiero al Sr Pere Valls que también es una excelente persona y está enmerdado como usted en este tema . No les atribuyo ni a usted ni al Sr.Valls ninguna responsabilidad en el escandalo pero si me lo permiten si que les aconsejaría, aunque respetaré que piensen que no soy nadie para hacerlo,que se distanciaran de personas cuya reputación no está muy límpia para cualquier obsevador minimamente inteligente e imparcial que se precie. No se mezcle usted con Malloles,Rigauses,Tecnigenius,Ricitos,etc no son trigo limpio y sin merecerlo puede usted salir malparado.
Gracias por permitir esta opinión.

Salvador Guinart ha dit...

Convergent amic,
Gràcies per les teves paraules. Ja veus, ara la ninyata aquesta... la que em faltava. Ignoro si és del vostre partit o de les joventuts, o de la sección femenina, però és una mica plasta la pobre.
No res, que passo d'ella. Ja s'ho farà.
Al meu perfil, tens el correu electrònic per si em vols dir més coses.
Repeteixo, gràcies pel teu comentari, "Convergent amic"! :-)

Anònim ha dit...

Salvi,
A aquesta Laura Arnal, al partit ja la coneixem. És molt sectària i es pensa que fa gràcia. La pobre.
Ara està fent merits per ser alguna cosa el dia de demà.
El que no sap, es que mai serà res. No té el perfil ni mental ni polític...

Potser per portar els tallats...

Un convergent amic.

Anònim ha dit...

L'anònim "conseller", que suposo que deu tenir la consideració sobre sí mateix de "obsevador minimamente inteligente e imparcial que se precie" faria bé: 1.- Donant la cara; 2.- Parlant clar: qui és el ricitos? Per què són mals companys de viatge "Malloles,Rigauses,Tecnigenius,Ricitos,etc"?; 3.- Esclarint la seva inclinació partidista (no ideològica, perquè a aquestes alçades...); Si sap quelcom il·legal QUE HO MANIFESTI sense embuts ni interpretacions ni insinuacions vel·lades. Gràcies per deixar-nos expressar lliurement, Sr. Guinart. El que has d'aguantar.

Salvador Guinart ha dit...

Sr. Félix Bernaldos... m'ho ha tret vosté de la boca. Volia contestar avui mateix a alguns comentaris que tinc al meu bloc (pensava que amb les vacances tindria més temps per fer-ho, però resulta que ha començat el col·legi i no ha estat així), i un era el del Sr. Anónim del dia 14/9/08 17:59. Per que si segons ell hi ha un
"escándalo" tal i com ell manifesta, doncs s'agafa, es va al jutjat i en pau. No és el to el que em va fer dubtar de qui era, ja que s'expresa amb educació i, per tant, cap problema, el que passa (i és per això que ja he filtrat els comentaris al bloc), començo a tenir la pebrotera plena dels anònims... Però "buenu", és hu que hi ha.
Una abraçada Sr. Bernaldos i gràcies pel seu comentari.