23 de set. 2008

La Candidatura obre les 24 Hores del Club Natació Tàrraco






La piscina exterior del Club Natació Tàrraco s'ha vestit de festa per acollir aquest cap de setmana la XXII edició de les '24 Hores de Natació' que enguany ha comptat amb la presència de la Candidatura de Tarragona als Jocs Mediterranis. El responsable de Promoció Esportiva de Tarragona 2017, Rafa Pintado, ha assistit juntament amb l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, el delegat d'esports de la Generalitat, Francesc Aguiló, el regidor d'esports, José Cosano, [tots ells en la imatge de l'esquerra acompanyant al president de l'entitat, Pere Pau Mallafrè] a l'acte d' obertura de la celebració que inclou la XXXV Diada del Club, el reconeixement d'esportistes i socis de l'entitat.

L'organització ha dissenyat un complet programa d'activitats que es portaran a terme durant tot el cap de setmana en les instal·lacions del club. Els tornejos d'esquaix i de tennis de taula i la competició per relleus de natació es combinaran amb els jocs infantils, un sopar, una sardinada i un desfilada de roba esportiva.
El president del Club, Pere Pau Mallafrè, ha ressaltat que les 24 Hores són una activitat d'elevada participació ciudadana i, per això, està inclosa en el programa oficial de la Festa Mayor de Santa Tecla.