29 d’ag. 2008

Romà Cuyàs afirma que Tarragona té tots els mèrits per ser seu dels Jocs



El president de la Federació Catalana d’Atletisme ha visitat avui Tarragona per reunir-se en un dinar de treball amb el representant territorial de l’esport a la demarcació, Francesc Aguiló, i amb una delegació de la Candidatura als Jocs Mediterranis encapçalada pel seu president executiu, Mario Rigau.
Durant la trobada, l’expresident del Comitè Olímpic Espanyol ha estat informat de l’evolució del projecte de Tarragona i ha assegurat que l’organització d’un esdeveniment d’aquest tipus “pot ser un instrument fonamental per al desenvolupament de l’esport, no només de la ciutat sinó també del Camp de Tarragona”. Després de visitar l’Oficina de la Candidatura, Cuyàs ha indicat que optar a acollir la competició “és una responsabilitat”, tot i que ha precisat que “representa una bona oportunitat que traspassa la ciutat i abasta tota l’àrea del Camp de Tarragona”.

Respecte a les possibilitats que el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) designi al 2011 Tarragona com a seu oficial, Cuyàs ha explicat des de la seva experiència de deu anys al Comitè Internacional que “el més important és complir amb tots els requisits que exigeix aquest organisme i oferir les màximes garanties pel que fa a la capacitat organitzativa de la proposta tarragonina”. Si la Candidatura treballa en aquesta línia, el president de la Federació Catalana d’Atletisme considera que la ciutat tindria “tots els mèrits per poder ser seu dels Jocs Mediterranis”.