26 d’ag. 2008

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau incorpora la imatge de Tarragona 2017


El president del Club Voleibol St. Pere i St. Pau de Tarragona, Dionisio Camacho, i el president de Tarragona 2017, Mario Rigau, han firmat aquesta tarda el conveni d'adhesió a la candidatura de la ciutat als Jocs Mediterranis. L’acord permet, en opinió de Rigau, comptar amb “una forta projecció a l’òrbita del club, no només al primer equip”. Per la seva banda, Camacho ha indicat que el conveni representa “un pas més en la nostra implicació amb la Candidatura i amb la ciutat de Tarragona” i ha recordat que “el club va ser un dels primers en promocionar la Candidatura quan, el passat mes de maig, l’equip juvenil va competir amb la samarreta de Tarragona 2017 a Almeria”.
Del contingut del conveni, a partir del qual el club passa a formar part del Consell d’Entitats de la Candidatura, Rigau ha volgut destacar, per exemple, l’organització del Torneig de Vòlei Platja Tarragona 2017 per Sant Magí 2009 i ha incidit en la importància d’un esport que “cada cop té més pes als Jocs Mediterranis”.

L’espai que el club de voleibol cedeix a la imatge de la Candidatura inclou, entre d’altres, sobreimpressions en pantalla del logotip durant els partits televisats, presentació dels equips amb la bandera de Tarragona 2017 en tots els partits que es disputin a casa o la incorporació del logotip a la xarxa de joc.