7 de maig 2008

PREMI DARDO



La meva amiga Lucy i el meu amic Pitu, m’han fet un “regalet” (que no em mereixo). El regalet en qüestió, és el Premi Dardo. La filosofia d’aquest premi, no la conec en profunditat però sembla ser que és un reconeixement als blocaires alhora de mostrar dia a dia valors com els culturals, ètics, literaris, personals, etc…
Com sóc molt conscient de les meves mancances intel·lectuals, i seguint amb la filosofia del premi en qüestió, li passo el relleu a 5 persones i a 5 blocs que si que compleixen, i de llarg, amb el tarannà del premi. Consti, però, que donar el premi no ha estat fàcil. Sóc un seguidor de la blogosfera tarragonina i la que no és tarragonina, i, realment, és complicat. Hi ha verdaderes maravelles i redaccions molt i molt currades. Però, calia fer l’esforç i anar per feina. Per tant, els guardonats són:

El bloc de la Zel: http://zel-aramateix.blogspot.com/ Per que a banda de ser una persona molt dolça, el seu bloc és un referent amb uns valors humans i intel·lectuals.

El bloc de l’Ivan Rodón: http://ivanrodontenas.blogspot.com/ El segueixo des de les beceroles, i m’agrada tant la redacció com els temes que tracta.

El bloc de la Roser Pros:
http://aramateixenfiloaquestaagulla.blogspot.com/ Bé, aquest és un bloc molt especial. Per raons obvies ara no us descobriré qui és la Roser. No quedaria bé. Només una cosa: és un encant de persona.

El bloc de Waipueduca: http://waipueduca.blogspot.com/ Interculturalitat, diversitat, ... realment un bloc molt interessant (encara que sigui d’un matalasser ;-))

El Bloc del Tondo Rotondo: http://cucadellum.blogspot.com/ Que coi puc dir del Tondo Rotondo???. Sempre aquell comentari, aquella reflexió, raonament, intel·ligència, discreció, ets un crack nen.

Au!, mica en mica vaig fent la feina, eh?

Salutacions.

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Gràcies per tots aquests adjectius... Has fet una bona tria.

Continuem en contacte, un dia d'aquests en faig un post... quan trobi el moment: clar.

Aquests dies he postejat massa i ara vull retrobar un ritme més assossegat.

zel ha dit...

Ei, sort sort i molta sort que apareixes, maco que ja estava així com un pèl espantada, el meu nastiquero s'ha fer fonedís? Nooooo!!!! Gràcies guapíssssssssim, petonassos! Que fan els menuts? Petons també per qui ja saps!!!!

the silver blue sea ha dit...

Una molt bona tria, sí senyor!
Petonets des de Tarraco.

mossèn ha dit...

enhorabona tio bueno ... salut

Salvador Guinart ha dit...

Tondo, els adjectius són els que son (m'he quedat curt). Desconec si et conec personalment, o no, però m'has demostrat que ets una bona persona i, a més, el que dius m'interesa i em crida l'atenció. Mai oblidaré el teu detall al Saló dels Penjats quan estava en plena crucifixió.
Salut!

Salvador Guinart ha dit...

Hola Zel carinyo!!!! No, el teu Nastiquero no s'ha fet fonedís, era una barreja de droperiu i feina. Els menuts son el meu motiu de quedar-me sense saliva i anar fregant les babes del papa aquí i allà.. són un encant.

Gràcies per passar!. Petons!
(els petons, a qui tu i jo sabem seran donats... ;-))

Salvador Guinart ha dit...

Benvinguda The silver blue sea. Encara no havíem coincidit per aquí. He anat al teu bloc i m'agradat força. Dintre d'uns dies, vull revisar els enllaços del meu bloc i afegiré el teu per anar-te llegint.
Petonets a tu també!, i gràcies per passar per aquí.

Salvador Guinart ha dit...

Ei mossèn, gràcies per passar. I recorda, si aquí hi ha un tiu bo, ets tu... ;-)

Anònim ha dit...

Com que no te'l mereixes? A que ara t'engego un calbot virtual???
A veure si no ens mostres els teus valors, culturals, personals, etc...?
Amos anda... Jo tot el que dono és molt ben merescut, fins i tot els clatellots! ;)