10 de maig 2008

LLIBERTAT PEL FRANKI


4 comentaris:

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Una bandera Espanyola cremada, només és un delicte d'ultratges a Espanya i no es paga amb presó, sinó amb multa.

I, per cert, té la mateixa pena si el que es crema és una Senyera (dic la senyera, perquè, car, encara es pot defensar que l'estelada no és bandera oficial).

Així està redactat al CP. La resta és prevaricar.

zel ha dit...

El meu fill hi era!!! Resulta que són amics, i que també està amb la colla se la sagrada família, ai ai ai, que ja l'hauré de treure d'algun atzucac (osti que m'ha quedat bé, això...)
Petons reiet!

Salvador Guinart ha dit...

Bon dia Blas Jesus!, gràcies per passar per aquí. Jo personalment, considero als simbols, doncs això simbols. Siguin els que siguin: senyeres, espanyoles, americanes o angleses. El que passa es que crec que cal tenir un respecte A TOTES. De tota manera, fotre a una persona a la pressó, ho considero desproporcionat.
Salutacions!

Salvador Guinart ha dit...

Hola Zel!, doncs que vagi en compte el teu fill, que tal i com està el pati... ;-)
No hi ha dret amb el que han fet amb aquest noi. Ho trobo molt fort. Hi ha quinquis de tota mena campant pel carrer (això si, "amb càrrecs"... aquest terme, em fa tanta caguera com les "molesties" dels jugadors del Barça. Que treballin de veritat, i veuran quins son els símptomes REALS de les molèsties). Doncs el que et deia, que tot plegat fa pudor, i jo no sóc d'eixe món!.
Petonets!!!