5 de jul. 2007

ATERRANT

Fa 8 anys que treballo a l'Ajuntament de Tarragona, realitzant feines com a assessor del Grup Municipal d'ERC. És una feina que em va encomenar el partit al setembre de l'any 1999. Vaig entrar de la mà de l'anterior regidor d'ERC, en Xavier Almagro. Reconec que durant les primeres setmanes anava bastant perdut. Calia conèixer la casa per dintre (que no és petita), als treballadors (que no son pocs!), i mica anar aterrant i anant agafant coneixements i fer-me una idea de la nova situació. Ara, la sensació que tinc és la mateixa o semblant. Les coses han canviat molt. No és el mateix entrar a l'ajuntament de "pardillo" com vam entrar l'any 1999 i a la oposició - bastant dura, per cert -, que formar part de l'equip de govern. Al Sergi de los Rios i la Rosa M. Rossell sel's hi ha girat feina... com si diguéssim. Curiosament, però, la sensació és semblant a la de l'any 1999. Tinc la sensació d'estar aterrant... encara que la pista és una mica més llarga. Hi ha moltes ganes de fer coses i fer-les bé. Tant el Sergi com la Rosa ténen la preparació i els coneixements necessaris com per portar a terme una feina seriosa, rigorosa i el que és important en política - i a la vida - amb sentit comú.
Temps al temps.

Això si, hi ha qui ja s'ha afanyat en no donar els 100 dies de rigor. Però això, són figues d'un altre paner i segurament dona per un altre article.

Salut!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Al tanto però amb el sentit comú... doncs de vegades és un fré per ser sincer.

Joan Maria ha dit...

Salvi, la teva tralla farà que ningú no s'adormi als llorers i tot estigui sempre a punt.

Salut i República!!!!

Anònim ha dit...

és lo que té el sentit comú i la prudència, que un ens pot frenar la sinceritat i l'altre pot fer-nos traidors.... coses de la vida que caldria evitar.

miquel strogoff