9 de set. 2009

Tarragona 2017 presenta el seu projecte al Senat de la ciutat



La presentació de la Candidatura de Tarragona als Jocs Mediterranis del 2017 al Senat de Tarragona s’ha centrat en la contextualització del projecte que, amb la designació del COE a finals d’abril, ha entrat en fase internacional.
Acompanyat per una representació de la Candidatura, Rigau ha desgranat les prioritats de Tarragona 2017 per a l’any 2010, que venen marcades pel calendari del propi Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) i que passen per la presentació de la proposta organitzativa a aquest organisme, i per la posterior visita d’una comissió d’avaluació a Tarragona.

Així mateix, Rigau va ressaltar que la nova etapa de la Candidatura requereix, “ara més que mai, que tanquem files al voltant de Tarragona 2017 perquè, de la mateixa manera que nosaltres observem a les altres possibles candidates, les ciutats interessades en optar a l’organització dels Jocs també ens estan observant amb lupa”.
Després de la presentació, els senadors tarragonins han realitzat diverses aportacions als integrants de Tarragona 2017, així com a l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, màxim responsable de la Candidatura, de cara a aconseguir la màxima implicació de tota la societat en el projecte.
Els 38 integrants del Senat, un òrgan consultiu creat per assessorar l’alcalde en tots els àmbits que beneficien la projecció i el futur de la ciutat, han donat suport a Tarragona 2017.
(Maria Blanco)

8 comentaris:

zel ha dit...

Sort!!!! Molta sort! A veure si tirem endavant...
I petons, i molts petons...

Salvador Guinart ha dit...

Gràcies guapa!!!!. De ganes no ens falten. I petons per a tu també!!!!
:-)

jo ha dit...

Aamb això del 2016 i del 2017, no vull sort, ni deficit, ni enchufisme.

Independentista-ex ERC ha dit...

A veura Salvi, explicam-ho, us reafirmeu independentistas, accepteu proposo una moció perque es pugui fer una Consulta en aquest sentit, us la tumben els propis socis de govern, es més, sense valtros, ells s'hen van i valtros us quedeu i al damunt formes part d'una Candidatura plena de antindependentistes per un any en que tu vols l'independencia. De veritat, explícamo. Em sembla que em tornare més esquizofrénic que els dirigents d'ERC:

jon ha dit...

Salvi, us tomben la proposta de consulta; no cambien el Rigau; no us fan el Camp nou; voleu la organitzar uns jocs i no pagueu al que debeu al Nàstic, L'estanquera per primer cop al balcó el dia de S. Tecla. De veritat feu-s'ho mirar.

Salvador Guinart ha dit...

Déu meu Jon, on anirem a parar?!!!

jon ha dit...

Salvi, jo si sé on anireu a parar, no t'en fotis, pensa amb el teu futur. Apartat d'aquesta gen, acavaràs pringat.

Anònim ha dit...

Ei, Jon, de bon rotllo. Una anècdota. Als 50 un diari angles de molt prestigi publica un titular: "La historia ha mort". Al cap de pocs temps, un altre: "Deu ha mort". Al cap d'uns dies un lector escriu una breu carta al director del Diari:"Estic espantat ja que segons el seu Diari la Historia a mort, Deu ha mort...i jo mateix no em trobo gaire be".