13 d’ag. 2009

PERQUÈ JO NO HAGUÉS RENOVAT A CÉSAR FERRANDO


Fa setmanes que volia fer aquest article, però mai trobava el moment i el que és més important, l’estat d’ànim. Quan encara faltaven algunes jornades per acabar la temporada passada, vaig crear un grup al Facebook, mig en broma mig en serio, que ho deixava ben clar: “volem que Ferrando foti el camp!”. Aquest grup, que ara està format per 67 membres, potser no està passant un dels seus millors moments, però no el penso donar de baixa fins que “l’inclito” marxi; i si de passada, s’emporta al Salvadó, millor que millor.

Perquè vull que marxi Cesar Ferrando?, passo a enumerar els meus motius:

1.- Perquè va ser ell qui va fer fora al preparador físic (DE LA CASA), Xavi Bartolo; i això em va emprenyar i molt.

2.- Perquè va ser ell qui va pressionar per treure atribucions al Director General del Nàstic, Antoni Pinilla, i deixar el càrrec més descafeinat que un carajillo de Vichi.

3.- Perquè fa i desfà dins de l’organigrama del club com si fos casa seva. Això si, perquè l’altre “crack”, Salvadó, li deixa, evidentment.

4.- Perquè no confia en la pedrera del Nàstic. Tenim un juvenil que acaba de pujar a la màxima categoria i no compta amb ell per a res. Surrealista!

5.- Perquè al pas que anem, fitxarem a Botubot, Kempes, Carrete, Saura... Tenim una plantilla que sembla l’INSERSO. M’han dit que potser recuperem a Parejo i Santi Coch... que per les bandes, anem fluixos!. I ténen la barra de dir que al Moisés no li van renovar el contracte perquè “era gran”.

6.- Perquè Ferrando, ja està de tornada de tot. No té il·lusió per res. Se li nota en la seva actitud, en les seves declaracions. Potser farem bo al Paco Flores!!.

Li reconec que fa dues temporades ens va salvar de baixar a segona B. (Moisés també tindria alguna cosa a dir). Però la temporada passar, vam avorrir a les ostres!!, i francament, molt em temo que aquesta temporada ens passarà el mateix. Tant de bo no es mengi ni els panellets.

7 comentaris:

mossèn ha dit...

tornarem a patir ??? ... bé, em portaré el playboy per passar l'estona ... salut

Apa Noi ha dit...

lo del nastic i la pedrera, te collons.

Salvador Guinart ha dit...

Mossèn, pots triar entre el Playboy, o dues beates "deshinibides"!!!!! :-)
Petonets tiu bo!!!

Salvador Guinart ha dit...

Apa Noi, completament d'acord amb el teu comentari. Aquest Ferrando no té vergonya!!!!!!; i el Salvadó el deixa fer!!!!.
Espero esdeveniments al meu seient de Preferent...

Anònim ha dit...

Vaig ser a la presentació. A banda d'enlluernar-me amb en Cazorla, el Marcos senna, el Rossi,... vaig veure un crio amb coll... vestit de grana que li diuen Walter enmig d'un grapat de iogurts caducats de la marca Curro, Navarro, Morán,...
Fins i tot un d'ells anomenat Miguel Ángel no va poder sortir de la nevera -suposo que deu ser el més agre- Bye Cesar togheter!!

Salvador Guinart ha dit...

Completament d'acord amb el teu comentari. A mi, em va agradar molt el detall que va tenir la Junta Directiva (una vegada més), dedicant un minut de silenci a la memòria de Dani Jarque.
S'ha de ser imbècil...

Apa Noi ha dit...

El Nàstic, eliminat de la Copa Catalunya en perdre a Gramenet
(3-1)
El Nàstic no ha sabut combinar i no creava ocasions de gol mentre que la Gramenet, amb un 3-1 davant de tot un equip de Segona, es donava per satisfet. I així, entre contades ocasions i poc futbol, ha acabat un partit per oblidar i que confirma que el Nàstic no es pren massa seriosament aquest torneig.