4 de juny 2009

JA N’ESTIC FINS ELS COLLONS!












Si, ja ho sé, potser no és la millor manera – ni la més educada – de començar un comentari al bloc. Però es que ja els tinc plens. Aquests peperos es pensen que ens poden atacar cada cop que els hi convé i quedar-se tant amples. Això a les espanyes ven i hi ha catetos que compren. Qui collons que ténen!. L’Alejo carregant-se la convivència i els pactes de la transició. Troba a faltar al seu Caudillo. L’intel·ligent del Mayor Oreja dient bajenades sobre la nostra nació durant tota la campanya. I ahir, l’amic Aznar dient que haurem d’anar a Albacete a aprendre castellà, per què, és clar, amb dues hores a la setmana de castellà a les escoles, els nostres fills sortiran del cole que ni entendran ni sabran parlar castellà. Aquest “pajaro” és el mateix que va dir alló de: “tu me tienes que decir a mi lo que tengo que beber cuando tengo de conducir?”; aquest mega-crack ha estat president del govern espanyol senyors!!. Sort en tenim que aquí, a Tarragona, el Alejandro li dóna més nivell a tot plegat... Quina tropa. Anem bé amb aquests.

Deixeu en pau a la gent que vol fer la seva, i no toqueu més alló que no sona!

8 comentaris:

feliu ha dit...

Txon, t'entenc, es veritat, el que em posa la mosca darrera l'orella es la pomada que li dones al Aleajndro. Pensa vé de NNGG i darrera d'ell i van tots aquests, es el Secretari general de Catalunya.
Salvi, tanto, no t'equivoquis, tots i els del PSC(PSOE) con iguals, pel que fa a Catalunya.

Apa Noi ha dit...

jo tambe estic fins el collons'''''
i mes...........

Salvador Guinart ha dit...

Feliu, era una ironia (que veig que no se m'ha entés)... per a mí tots estan dins el mateix sac.
I ara, que ha quedat clar??? :-)

La casa de Pinel ha dit...

ostras salvador yo pensaba que yo era claro pero ke va me equivocaba, tu eres mas claro, donde va a parar noi...
que digo yo que el alejandro deberia estar excluido del saco hombre, este a diferncia de otros es persona de buena fe, no creo yo que lo debemos medir con la misma bara, un saludo y viva la claridad salvador

Anònim ha dit...

No m'estranyaria gens que l'Alejandro, d'aquí a un temps (és a dir, unes eleccions) decidís abandonar la formació del PP. No s'entén massa que hi fa un bon tio com ell en un partit com aquest. No em sembla que mai pugui arribar a dir les barbaritats que tradicionalment diuen els seus companys de partit.
Tanmateix... un polític sempre et pot sorprendre.

Albert Saludes.

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

L'Alejandro és un home de principis. Ara per ara tendeix al lliberalisme democràtic, i té moltes ganes de que el país (=Catalunya i la Resta d'Espanya) tiri endavant amb reformes i millores.

No crec que l'Alejandro vulgui canviar de partit, perquè ha vist que, deixant de banda l'espanyolisme o el catalanisme, el lliure pensament que li deixa el seu partit, li deixa filosofar i pensar mecanismes de solució als problemes que planteja la societat, amb un cert esperit crític, dretà, però revolucionari i crític.

Però és clar, s'ha de tenir clar que el PP és quelcom més que espanyolisme, és lliberalisme, amb totes les coses bones i dolentes que comporta.

Salvador Guinart ha dit...

Ep Blas, bon dia!. Perdona pel retard, però era a Pescara i no m'he pogut conectar. Moltes gràcies per passar i dir la teva... de tota manera, un dia, fent un cafè (o dos), ja t'explicaré els "principis" del Alejandro respecte a la Candidatura...
Una abraçada!

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Quan vulguis me'l prenc amb tu amb molt de gust i ja m'explicaràs com et va anar per les Itàlies amb la preparació de la candidatura, i em dius el que m'hagis de dir.

Salutacions.