1 d’oct. 2008

El ciclotour Tarragona 2017 recorrerà els municipis adherits a la Candidatura












A les 8 del matí del dia 19 d’octubre i des de el Moll de Costa del Port de Tarragona es donarà el tret de sortida al Ciclotour Tarragona 2017, que recorrerà 130quilòmetres a través de municipis adherits a la Candidatura als Jocs Mediterranis. Organitzat pel Club Ciclista Camp Clar per, segons el seu president, Diego Boss, “mostrar el nostre suport a la candidatura de Tarragona als Jocs de la millor manera que sabem fer-ho, és a dir, sobre la bicicleta”, la marxa cicloturista compta amb la participació de la Federació Catalana de Ciclisme i de l’Autoritat Portuària de Tarragona i està patrocinada pel Grup Vicsan.

Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Calafell, El Vendrell, Valls, Alcover, La Selva del Camp, El Morell, La Pobla de Mafumet, Constantí, Reus, Cambrils, Salou, Vila-seca i de nou Tarragona. Aquesta serà la ruta que hauran de cobrir els participants, un màxim de 200 tal com especifica el reglament establert per l’organització, entre els quals destaca David Llauradó, medalla d’or en crono tàndem i medalla d’argent en persecució en pista als Jocs Paralímpics de Beijing ’08 ; David de la Fuente i l’exciclista professional Miguel Ángel Iglesias. Tots ells pedalejaran amb el mallot de Tarragona 2017 per promocionar la Candidatura.

Llauradó i Iglesias han assistit aquest matí a la presentació de la iniciativa que ha comptat amb la presència del regidor d’esports de l’Ajuntament de Tarragona, José Cosano, del delegat territorial d’esports de la Generalitat, Francesc Xavier Aguiló, del delegat territorial de la Federació Catalana de Ciclisme, Claudio Cattarin, i del representant del Grup Vicsan, Miquel Montserrat.

El president de Tarragona 2017, Mario Rigau, ha aprofitat l’ocasió per anunciar que el Ciclotour “marca l’inici d’un ampli calendari d’activitats esportives que es desenvoluparan durant els propers mesos per reforçar la Candidatura i demostrar la nostra capacitat organitzativa”.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

A pedalar, doncs

Anònim ha dit...

No ti escarrasis, això está més perdut que la guerra de Cuba. Sobre tot si no es desfeu del "caguetas" i demés personatges que no han donat un pal a l'aigua.

Salvador Guinart ha dit...

No seràs el Joan... Aregio, no?.. Je, je, je....
Tranquil company tranquil. Sabem el que tenim entre mans. Algú o altre ja li agradaria ja, que les coses no anéssin bé, que ens haguéssim embutxacat peles, no tenir el recolzament de cap empresa...... però, de vegades les coses van com van i no com un voldria que anéssin. I la candidatura, amic Joan, va de puta mare.
O sigui, que si ets patidor, estiguis tranquil.
Salut!

Anònim ha dit...

arribareu lluny

Salvador Guinart ha dit...

Contador, campió...
Ho intentarem. De moment, tal i com diuen els espanyols: "estamos en ello".
Que tinguis un bon dia.
Salut!