14 d’ag. 2008

Rafa Pintado explica que Tarragona 2017 vol arribar a tot el teixit esportiu de la demarcació


La unitat de tots els estaments esportius de Tarragona entorn de la candidatura de la ciutat als Jocs Mediterranis. Aquest és el primer objectiu de l'Àrea de Promoció Esportiva de Tarragona 2017 i el seu màxim responsable, Rafa Pintado, ha explicat avui en declaracions a Onda Cero Tarragona que, per aconseguir-ho, "la Candidatura vol arribar a tots els clubs i entitats esportives de tota la demarcació".Conscient que "hem avançat molt més que qualsevol altra ciutat que hagi pensat a presentar la seva candidatura als Jocs" i que "hem de continuar treballant amb il·lusió per consolidar el projecte", Pintado ha destacat que la implicació del teixit esportiu de Tarragona "és fonamental per aconseguir el nostre gran objectiu: organitzar els Jocs Mediterranis". Fins al moment, segons ha indicat, l'acollida "ha estat més que positiva, fins i tot per part de clubs amb els quals, per falta de temps, encara no havíem pogut posar-nos en contacte i ens han trucat per manifestar el seu suport".El Club Bàsquet Tarragona, el Nàstic de Tarragona i el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau són algunes de les entitats esportives que s'han adherit a la Candidatura recentment i Pintado va destacar la seva "important contribució a la difusió de la imatge de Tarragona 2017 en ser clubs i esports molt mediàtics". Tanmateix, va aclarir que "el desig és traslladar la il·lusió d'aquest projecte al conjunt de l'esport tarragoní".

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Txon,

hauries pogut escollir millor la foto del Pintado. Sembla el careto que pot posar quan es coneguin els comptes de TECNIGENIA!!!

Anònim ha dit...

i L´espor que ?
pero si no tenim ni eqipamentS per la practica de l`esport , que coñ volem un jocs, perdo JUEGOS

JO CREC
PRIMER LO PRIMER

PINTDO , I LA CANTERA

Josep Maria Yago Suau ha dit...

només he entrat a saludar

Cèsar Llamborda ha dit...

Et contesto al blog el comentari sobre el post de la plaça de braus.

I... traslladeu-nos -doncs- la il.lusió, que sempre fa falta.

Cèsar Llamborda ha dit...

Visca Tarragona 2016, 2017 i 2018!!

Anònim ha dit...

salvi
despres de lo que he vist avui, amb von rollo.
tira de la cadena

zel ha dit...

Jo m'apunto al reclam del César, visca sempre Tarragona!!!

Endavant amb la iniciativa, força per lligar caps, alegria i bon humor i els que rondinin, al mar!

Petons!

Salvador Guinart ha dit...

Josep Maria, sempre és un honor tenir-te per aquí.
Una abraçada amic.

Salvador Guinart ha dit...

Cèsar, moltes gràcies pel teu comentari. Sobre el tema de la il·lusió, no ho dubtis. Malgrat "periolistos" que van d'estupendus en plan Maria Patiño, nosaltres seguirem treballant per portar tot això a bon port. I, ens en sortirem, per que tenim la veritat. Visca Tarragona 2016 i 2017.

Salvador Guinart ha dit...

Anònim de les 22.37... Et diria tantes coses, que no sabria per on començar. D'entrada, i per anar fent boca (m'estic plantejant fer un comentari en plan "mecagundeu"), jo avui hi era a la Junta de Portaveus. Hi era, per que ens han fet anar a explicar-nos. I nosaltres, gustosament hi hem accedit. Hem dit el que teniem que dir, i hem deixat 5 carpetes amb els comptes i els documents que ens han demanat. Per que no ens tenim que amagar de res, tot el contrari. Anem de cara... amb totes les conseqüències. I, per tant, anònim, precissament per això, ara més que mai el meu suport a la Candidatura i al Mario Rigau. Faltaria més!.
Salut!

Salvador Guinart ha dit...

Tu Zel, sempre tant oportuna. Ets una alanada d'aire fresc en tota aquesta "merderada" de 4 mindundis.
Quan Tarragona aspirava a ser Ciutat Patrimoni de la Humanitat, eren aquests mateixos els que deien que això no serviria per a res, que eren collonades, que la ciutat tenia altres prioritats. Ara, amb el pas del temps i la ciutat amb la nominació que abans t'he esmentat, s'omplen la boca de patrimoni, de romans, de pedres i del sumsumcorda... Ara són aquests mateixos, els que diuen que això dels Jocs no serveix per a res. La millor resposta el treball. I qui sap si al 2009, ens designen com a ciutat espanyola per competir a nivell internacional amb altres ciutats. Llavors, seran ells els que estaran fora de joc, i s'hauran d'envainar, com tantes i tantes vegades se les han hagut d'envainar, les mentides i tota la merda que han abocat.
No res, estimada, moltes gràcies per passar i dir la teva.
Petonets!
"Ladran, luego cavalgamos"