7 d’ag. 2008

Objectiu: 20 grans patrocinadors a finals d'any

Sr. Juan Carlos Hernández. Director de l'Àrea de Promoció Económica









El director de l'Àrea de Promoció Econòmica, Juan Carlos Hernández, ha destacat aquest matí en declaracions a Onda Cero Tarragona la bona acollida que la candidatura de Tarragona als Jocs Mediterranis està tenint entre el teixit empresarial. Hernández, qui va definir el seu paper a Tarragona 2017 com el de "responsable de donar a conèixer a les empreses la il·lusió d'aquest projecte", va explicar davant dels micròfons que l'objectiu de la Candidatura passa per situar, abans que acabi l'any, 20 empreses en el Club Tarraco 2017, format actualment per una desena de patrocinadors que han firmat un conveni de col·laboració per 150.000 euros.El director ha anunciat noves incorporacions per als pròxims mesos "algunes de les quals ja s'han tancat i estan pendents únicament de la firma del conveni, que s'ha ajornat fins al setembre, coincidint amb el final de l'època tradicional de vacances."Durant l'entrevista s'ha referit així mateix als altres nivells de patrocini fins, com a màxim, l'any 2011 (quan el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis ha de designar la seu oficial de l'edició del 2017). Hernández va destacar que algun d'aquests grups, que exigeixen una aportació econòmica inferior, està especialment pensat per a petites i mitjanes empreses locals i va afegir que la imatge dels patrocinadors es potenciarà amb intensitat durant l'etapa de candidatura.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

salvi que el l´Alcade en funcion i Cap d´ERC a tarragona diu que el grup no sabia res de la contractació de la empresa unipersonal i de lo que apregut sobre contractes.

al LORO salvi , fot el record del 100 metre i fot el camp,

jo, tu i mes tarragonins que estem al mundillo de la nostre Ciutat, de coses , amb saven mes, pero al final per vergonyam ¡- vomitarem. i tot a la RUE

Salvador Guinart ha dit...

I la pregunta que et faig és: Quina obligació te el Sergi de los Rios de saber quanta gent treballa a les empreses de Tarragona. Te n'adones del que estàs dient?. A més, el Sergi ja em te a mi per a qualsevol cosa que vulgui saber. De fet, en parlem sovint... mira, ahir sense anar més lluny. O sigui, que tranquils tots que us veig molt esverats.
Avui anem al Port de Tarragona, a signar un altre conveni.
I el Saumell fent el ruc... I diu que no vol que li prenguin el pel.
Quins collons!

Anònim ha dit...

Dons mira Salvi, sí, sí que te el deura de saber en qui contracte l'equip de govern, perque no sé si t'has "enterat" que estan remanan diners públics, o sigui nostres. I si tú est`pa pel que vulgui el Sergi i no t'enteres, es que no serveixes. Bé que va mirar l'oposició anteriors (valtros) les empreses del Nadal, del Angel i altres. No tapis dons et posaran al mateix sac i ull que estàs a l'equip directeu i aquests socialistes en un "derrape" et poden deixar en el cul a l'aire. L'equip de Govern (PSC+PSOE+erc) té l'obligació de revisar les propostes que es fan.

Anònim ha dit...

Salvi, no te hi escarrassis, aquesta Junta ja porta plom a l'ala. Nen fuig.