8 d’ag. 2008

L'Autoritat Portuària de Tarragona, amb els Jocs Mediterranis



El president de l'Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Anton Burgasé, i el president de l'Associació per a la Promoció de la Candidatura de Tarragona als Jocs Mediterranis, Mario Rigau, han firmat aquest matí un acord de patrocini mitjançant el qual el port contribuirà amb 50.000 euros al projecte mentre dura aquesta primera fase de candidatura.La col·laboració de l'Autoritat Portuària, que ja forma part de les institucions integrants del Comitè Promotor de Tarragona 2017, s'estén fins que el Comitè Olímpic Espanyol (COE) designi el 2009 la seva ciutat candidata a acollir la divuitena edició de l'esdeveniment que enfronta cada quatre anys a esportistes dels països de la ribera de la Mediterrània.

12 comentaris:

zel ha dit...

Si ha de millorar quelcom a casa, benvingut, no trobes? Endavant!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Salvador Guinart ha dit...

Ja he tingut que aguantar prou comenetaris de dements mentals per tot arreu, per què, a més, hagi d'aguantar-los al meu bloc.

Au, a dormir!

Salvador Guinart ha dit...

Bon dia Zel, guapa. Suposo que alguna cosa caldrà millorar, però, del que cal millorar al que m'he sentit dir aquests dies, que vols que et digui, hi ha un bon troç. De tota manera, estic molt tranquil per que no em fet res malament ni ilegal.

Un petonàs!

Anònim ha dit...

Acabo de llegir el diari aquest digital del Tot Tarragona i em pregunto si el seu únic objectiu és parlar dels Jcs Mediterranis. I si el Carrillo aquest, que per no estar a la política bé que el defensen els seus amics ciutadans és tan defensor de la llibertat d'expresió, per què tu no pots dir el que vulguis al teu bloc tot i estar a tarragona 2017? Ànims!, que aconseguirem els jocs per Tarragona i no feu cas de les envejes que a alguns ja els agradaria estar dins un projecte tan interessant.

Anònim ha dit...

Salvi,

el que s'està dient ara al Tot Tarragona cada vegada és més fort. Surt d'allà amic de l'ànima o semblarà que tu també estàs ficat.

Salvador Guinart ha dit...

Sr. Anónim de les 13.28. Abans de res, gràcies per la seva aportació.
Si vosté ha pogut llegir les meves aportacions, se n'adonarà que ja fa dies que no responc a les diverses provocacions que estic rebent, en tant que vice-president de la candidatura. La meva mare, andalusa de pro, sempre m'ha dit alló de: "no hay mejor desprecio que no hacer aprecio". No som nosaltres els que em de justificar. Tots (i totes) les persones que configurem la candidatura en aquests moments, anem per feina, passant de mentides i abocades de bilis. És molt, moltíssim el que ens juguem com per anar fent cas a blocs i coses per l'estil. La cosa és molt més seriosa que tot això. D'altre banda, l'informació és totalment tendenciosa. A la facultat de periodisme, quan van ensenyar alló del: com, qui, quan, i perquè, aquests aficionats no hi van assistir. Però, bé, no hi ha remei. Nosaltres seguirem treballant mirant endevant, i, com vosté sap, el dia 20 hi ha una junta de portaveus, i allà, a aquells qui van fer una roda de premsa, se li donaran totes les explicacions que demanin.
I, per acabar, sap el que és per a mi i per a la meva família, el més important?... que cada dia quan em llevo, mirar-me al mirall i pensar que tinc la consciència molt tranquila. No com altres.
Gràcies per passar i dir la seva.
Salutacions i a la seva disposició per alló que li calgui.

Salvador Guinart ha dit...

Anónim de les 15.42, si de veritat sóc un "amic de l'ànima", fes-me un correu privat, t'identifiques, i llavors en parlarem.
Gràcies per la teva aportació i per passar pel bloc.

Salutacions!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Salvador Guinart ha dit...

Els comentaris anònims amb tu to ofensiu, seran esborrats d'aquest bloc... i tu, anònim has passat la linea vermella.
Salut!

La casa de Pinel ha dit...

salvador, yo no te conozco y como tal no puedo juzgarte a la ligera, me da la impresion por lo poco o mucho que e leido y leo en los blogs, que no eres mal tio, perdon, persona.
aqui hay un tema que aunque unido a los juegos esta totalmente en mi opinion al margen de los mismos.
se ha de diferenciar nuestra candidatura y nuestra lucha por consegirla, pues es prioridad para nuestra ciudad que se celebre un evento asi.
se ha de subsanar cualquier caso de irregularidad, de haberla habido y hay el señor carrillo con documentacion en mano ha acreditado que algunos actos no han sido correctos.
yo no creo que al margen de estos hechos que ahora conocemos las personas que promueben este proyecto no actuan en beneficio propio, si no quiero pensar y creo que les impulsa el realizar algo muy grande para tarragona.
mis amigos del tot tarragona y mi amigo carrillo, tan solo intentan hacer ver lo que realmente no se puede admitir en ningun proyecto que ralice nuestro ayuntamiento y de mostrar si las hay las irregularidades que haya.
un saludo y deberas creo en su lavor en este proyecto (aunque haya firmado el manifiesto)

Herois ha dit...

Ja he parit una nova entrada! Gràcies pels ànims!