6 d’ag. 2008

ANEM FENT, ANEM AVANÇANT



El president del Nàstic de Tarragona, Xavier Salvadó, i el president de Tarragona 2017, Mario Rigau, han firmat aquest matí al Nou Estadi el conveni d'adhesió del club a la candidatura de la ciutat als Jocs Mediterranis. L'acord, segons va precisar a continuació Rigau, "atorga un nou impuls a la difusió de Tarragona 2017 en unir el projecte al gran impacte mediàtic del Nàstic i a la seva imatge de qualitat".
Les referències a la Candidatura a la samarreta grana, la decoració de l'autocar oficial amb la imatge de Tarragona 2017, la incorporació de publicitat a peu de camp i la presència de la unitat mòbil als voltants de l'estadi durant els partits de lliga són algunes de les conseqüències més palpables que s'inclouen a l'acord. Acompanyat del responsable de l'Àrea de Promoció Esportiva, Rafa Pintado, Rigau va aclarir que el conveni preveu també la realització d'una sèrie d'activitats promocionals que de forma puntual tindran com a protagonistes als jugadors del primer equip del Nàstic, que es converteix d'aquesta manera en ambaixador de la Candidatura i entra en el Consell d'Entitats de Tarragona 2017.
El president de l'entitat grana va explicar que el club s'adhereix al projecte "perquè creiem que s'està fent una molt bona feina" i va afegir que "la candidatura als Jocs Mediterranis és un repte que tots hauríem de fer nostre, no solament la ciutat sinó també tota la província." Sobre les opcions de Tarragona a acollir la competició esportiva, Salvadó va apuntar que "no tinc cap dubte que ho aconseguirem" i va assenyalar que "per això és important que l'entitat, però també el soci mostrin el seu suport a la Candidatura per sumar esforços".
La Federació de Penyes del Nàstic no va voler perdre's la presentació del conveni, a la qual també va assistir el director general del club, Antoni Pinilla.

8 comentaris:

La casa de Pinel ha dit...

salvador a ti que te gusta el casco antiguo de tarragona, te dire que el otro dia estube en la gran casa que ocupa una manzana justo enfrente del colegio de musicos.
valla pasada, tesoro oculto de tarragona la villa.

Salvador Guinart ha dit...

Bon dia Pinel!; espera que em situï, vols dir al Carrer Cavallers, devant del conservatori de música???.

Anònim ha dit...

Salvi,
De los Ríos diu avui que vosaltres no sabíeu que tecnigenia era uniperonal i que no feia les feines sinó que les subcontractava. Amic, surt correns d'allà...

Anònim ha dit...

Salvi, que no t'enteras !. Que hi busques ?, no en treuràs res, aquests saltataulells ho fotet tot i si poden us fotran les culpes.
El Sergi diu no sabia res, com es posible ?, quina confiança es pot tenir ?. no creus que heu estat massa callats, oh ja està bé?.

Anònim ha dit...

Aneu fent el viu viu, i avançeu cap el jutjat

La casa de Pinel ha dit...

si señor, no te equivocas.
toda una manzana de pasillos, escaleras elegantisimas,habitaciones por todas partes y gigantes, patios interiores, jardin, terrazas, uno siente cosas inexplicables cuando pasea por esa casa. me invito a pasar el hijo del que la tiene alquilada y me quede impresionado.
la part alta esta repleta de secretos, algunos romanos y otros parte de la historia reciente, la mayoria en abandono.
un saludo.

Salvador Guinart ha dit...

Pinel, pues habrá que hacer un "sobornillo" al señor este, no? ;-)
Realment, la Part Alta, (i ara no sóc gens objectiu), té molt d'encant. De tota manera jo he dit sempre que "el problema" és la gent. O dit d'una altre manera, no és el mateix "viure-hi" que "gaudir-la". M'explico. Jo m'he criat, he anat al cole (a Sant Josep Obrer), i he viscut a la Part Alta. Hi ha carrers i cases, que estan força bé, però Pinel, hi ha cases que fan pena. I, ara, el que passa es que tens un sector de la població d'aquesta part de la ciutat, que sobretot és gent gran, que viu en condicions pèssimes. Està molt bé que es faci la llei de barris, per que d'aquesta manera (no dic que sigui la reostia, però almenys acabes amb alguns problemes), frenes la degradació d'aquestes cases i carrers.
Ei nen, que m'agrada molt parlar amb tu... ves passant, ok??
Una abraçada i bon cap de setmana.

Anònim ha dit...

Txon, el PIPA, Pla integral Part Alta, no està per arreglar les "coses" privades, com son les casas, es pèr arrenjar les instalacions públiques o comuns. Cablejat del carrer. voreres, escomeses aigua, diposits, etc.

Per cert tot el que porten gastat en un any es nomès de sous i estudis, ni una rajola encara.