11 de jul. 2008

PER REIS, VULL UN BAZOOKA



Sóc molt conscient de que aquest comentari no agradarà a tothom – especialment al meu amic Josep Maria Yago – i més amb els temps que corren. Però es que estic mooolt “fartet” de l’incivisme que gasta el personal.
M’explico. El meu balcó dona a un carrer que podriem dir “centric”, un carrer que podriem dir que fa baixada, un carrer que podriem dir que “convida a córrer”. Per a més “inri”, tot just a sota tinc un semàfor... i visc en un primer. O sigui, tots els ingredients per enrecordar-te cada dia de cada dia de familiars, amics, parents i coneguts dels incívics, que hi ha, i en son uns quants.
Els perfils dels incívics després de gairebé 6 anys d’estudi, son diversos. Hi ha el “fracàs escolar” de la moto “petarrera” i “cutre” que ja el sents que arriba d’una hora lluny i que un cop arriba a tota pastilla al semàfor en vermell, s’està tota l’estona accelerant a allò que presumptament sembla una moto, i el “petarreig” que desprén la “moto” durant l’estona que està el semàfor en vermell es fa insuportable. A més, és el moment just en què, o bé la pel·lícula està en el seu moment més interessant, o en el moment en el que el meu fill s’ha dormit. Podeu triar.
Hi ha l’altre “intel·ligent” amb el cotxe “tuneao” que fent valdre els “voltius” del seu equip de música (per que del seu cervell no raja una trista engruna d’intel·ligència), et matxaca o amb reggeton o amb “música pastillo-maquinera”. Evidentment, en aquest moment, també es dóna la situació que us apuntaba abans, o sigui, o la peli o el nen.
També, cal destacar a banda les celebracions, siguin les que siguin o del caire que siguin: nastiqueres, culés, merengues, de la “roja”, etc... i que em de dir, de “la entranyable” tornada tot fent carreres, del concurs de focs d’aquests dies...
O sigui, que per reis, vull un bazooka... i ja em veureu pels diaris.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser caldria recuperar aquell costum dels nostres avantpassats; sortir al balcó amb una galleda d'aigua i deixar-los ben xops. També es pot fer una mescla més contundent per a aquells que "s'ho mereixin".

Albertus Magnus

Anònim ha dit...

Prefereixo el sistema que usaben fins fa no masses dècades a Venezia. Allí, de bon matí, abocaven el contingut dels orinals amb l'incontinència de tota la nit directament per les finestres o balcons. Ja sé que penseu, és molt dràstic, però també més efecvtiu. IRON (IK) MAN.

Sherlock Holmes ha dit...

Salvi,
Paciencia, no et perdis, són joves i tu també ho has sigut, pensa que en el fons són bona gent, quizàs una mica TC, alguns MTC, d'altres MMTC...el bazooka aquest ho tindràs monopolitzat o hauria manera de compartir-lo de tant en tant amb algun amic/amiga resident en Tarragona?

Cordialment, Holmes, Sherlock Holmes.

Anònim ha dit...

Veig que no soc l´únic que ha pensat en mesures dràstiques. Els nostres recaptadors d'impostos coneixen el problema, bàsicament perquè ha col·laborat a crear-lo. Ja comença a ser hora de què ara es posin de la nostra part durant uns quant anys, no? O és que impartir justícia equilibrada ja no és negoci?

Albertus Magnus

Anònim ha dit...

SALVI
a ERC necisitem gent amb aquesta forma de ser, amb dos collons
presentat voluntari,per fotre una espenta a la nostra Tarragona, que nem be.

salut

mossèn ha dit...

més que un bazooka ... un vibrador per donar-lis gustet ... salut

Anònim ha dit...

Si hi hagués alguna mena d'acció contundent (d'un afectat per la manca de repòs nocturn) sobre un d'aquests killos pocassoltes que condueixen i posen la música per a fer el fatxenda, i llavors la llei hagués de prende'n part per les conseqüències, potser llavors... Salvi, cal passar a l'acció. Si no tens orinal per a abocar-los-hi el contingut, els hi arries l'aigua bruta de la fregona, que tampoc està gens malament. Cal passar a l'acció, i que sigui l'altra part la que en surti afectada. I si tenen collons, que ens denuciïn. A Pere Martell/Torres Jordi passa el mateix. La Guàrdia Urbana no hi és mai, i això que forma part de la ruta habitual dels pocassoltes nocturns de cap de setmana. A l'ivern encara pot passar, però a l'estiu, amb les finestres obertes resulta insoportable. I aquest és un mal endèmic que es repeteix cada estiu. Mentrestant, on són els responsables de la vigilància per a la llei i l'ordre? Que potser no els paguem prou??

Albertus Magnus

zel ha dit...

Ui, ui, què has dit ara? Ah que vinc i et pessigo? Va, home, això s'arregla amb una galledot d'aigua un xic tenyida de colorant i veuràs quina pressa tenen per fugir...
Bazooka, "no te digo..."!!!!
Au, va, vés a mirar el Marcel i l'Ariadna i veuràs quina cara et fan... Petonets!

Unknown ha dit...

Subscric aquestes paraules!

Fart de tant poc respecte pel silenci. Afegeix també el soroll de les motos a tot drap després dels concursos de foc davant de la passiviat dels urbanus.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

collons! ja deia jo que em xiulaven les orelles. Evidentment, prefereixo (per a ells, clar) el contingut de l'orinal. El bazooka, en tot cas si és per fotre el ginyarro per la finestreta del cotxe ;-)

Salvador Guinart ha dit...

Albertus Magnus,
tot i que el tema de l'orinal està bé, considero que el bazooka és més contundent, i si a més, dispara aquells missils que, com a les películes, desintegra al capullo i al seu cotxe, millor que millor. A més, és un arma "selectiva" i no hi ha danys ni ferits col·laterals. ;-)
Una abraçada.

Salvador Guinart ha dit...

IRON (IK) MAN:
Et dic una mica el que li dic a l'Albertus Magnus. Anem per feina i netegem el panorama d'indesitjables. Ull!!, parlo de neteja ETICA i no de neteja ETNICA... que consti! ;-)
Salutacions i gràcies per passar i dir la teva.

Salvador Guinart ha dit...

Benvolgut Sherlock
Ser jove no és necessàriament sinònim de gilipollas. Jo he sigut jove i només et diré que amb la panda que anava (cap allà als anys 80), fotiem bronca i "alguna cosa més" als capullos que fotien rucades pel carrer (patades a les papereres, seure malament als bancs de la Rambla...).
No se si m'explico... ;-)
Petonets!!!!!
PD: Quan em portin els reis el bazooka, ja te'l passaré ;-)

Salvador Guinart ha dit...

Efectivament Albertus no ets l'únic que pensa en pendre mesures dràstiques. Però es veu que el regidor de torn viu aïllat de tot plegat i no se n'entera. Millor per ell, però d'altres patim l'incivisme d'uns quants gilipolles i ens em de fotre. Fins que se m'omplin els dallonsis... i llavors ja serà massa tard. Ai si no fos pare de familia!!!!!!!!!!!!

Salvador Guinart ha dit...

Apa noi:
Ja vaig dir en un comentari de fa unes setmanes, que ara mateix prioritzo a la meva família. De moment, el partit és en bones mans. Almenys al que la ciutat es refereix.

Salvador Guinart ha dit...

Benvolgut mossèn: el vibrador de mida senegalesa, no se si m'explico!.
Salut! ;-)

Salvador Guinart ha dit...

Albertus,
respecte al teu tercer comentari, jo només se que a Lleida, el regidor de torn feia els controls ell en persona amb la Guàrdia Urbana i ordenava parar als killos patxangueros i multa al canto. Al principi tothom se n'enfotia del regidor, i ara a Lleida no es que hi hagi silenci com en un cementiri, però el personal va acollonido pensant en l'import de la multa.
Aquí, però, el Carles Castillo, és a la parra.

Salvador Guinart ha dit...

Zel: entre escriure "A la plaça penjats, despullats de pèl a pèl, els collons a terra i cremats.", quan et refereixes a l'assassí de la play; i el meu bazooka... vols dir que hi ha massa diferència??
;-)
Tens raó quan dius lo dels nens. En un comentari anterior ja he dit que si no fos pare de família ja hagués sortit al TN.
Petonets dolcetaaa!!!!!! ;-)