20 de juny 2008

SOPAR DE TERTULIANS DE TARRAGONA RADIO



















Ahir a la nit, al Restaurant Tòful de Mar, vam fer el sopar de final de temporada dels tertulians “nastiquerus” de Tarragona Ràdio. En aquest país, tot ho acabem igual... al voltant d'una taula. Som així!. Va ser un sopar que va comptar amb l’assistència de força “nastiquerus” (uns 60). Es va obrir el sopar amb un parlament del Director de l’emisora, el Sr. Ricard Lahoz. I a partir d’aquí entre plat i plat servit amb la simpatia de la Laia Solichero (peasso profesional), vam anant desgranant el que havia estat la temporada. Hi va haver comentaris per a tots els gustos, però amb el comú denominador del nostre equip.

He penjat algunes fotos dels assistents, il·lustres tots ells, són cares prou conegudes dintre de l’ambit “nastiquero”, gent entranyable i que dóna gust compartir estones amb ells.

Aquest “post” serà curt per que no em vull enrollar massa. Només constatar que, amb persones com les d’ahir al sopar (i d’altres que no participen habitualment d’aquestes tertúlies) podem estar tranquils per que, malgrat els patiments i, per que no dir-ho, malgrat la inoperància d’alguns, l’entorn del Nàstic gaudeix de bona salut.

Per acabar, vull agraïr al Tòful i a la Laia, i a tot el personal del restaurant Tòful de Mar, les seves atencions i l’excel·lent tracte que ens van dispensar.

Visca el Nàstic!

6 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

tres coses (i una d'important):

primera a Tarragona Ràdio queda demostrat sou molt masclistes, a les fotos no hi ha cap dona

segona al Sr. Bañeras sembla al alcalde de Reus Sr. Perez però prim

i tercera i molt important, la teva pàgina té un virus (troyano) que hauries de eliminar passant un antivirus.

salut

Salvador Guinart ha dit...

Bon dia Te la Mà Maria!,
je, je,... és veritat, només hi havia UNA dona. És cert que TOTS plegats ens ho hauriem de fer mirar una mica...
Gràcies per lo del "truyanu", no entenc com ha passat, però passaré l'antivirus. Se suposa que el tinc a l'ordinador, oi?... es que no entenc massa com va tot plegat.
De tota manera, moltes gràcies crack!

mossèn ha dit...

colló, tot ho acabeu jalant !!! ... salut tio bueno

Albert Puñet ha dit...

ei!!

què tal?

La Laia és un solete!! Tens tota la raó!!!

Tot be??
salutacions!!

Salvador Guinart ha dit...

Bon dia Mossèn!, doncs si , tot ho acabem igual... encara que vós després de sopar aneu de titis (i jo no) ;-)

Hola Capi!, ben trobat i gràcies per passar!. La Laia és un encant de persona (dintre i fora de la barra del bar). Que tinguis un bon estiu company!! ;-)

Unknown ha dit...

Quina tropa!