26 de juny 2008

I ARA EN XAVI BARTOLO…

Xavi Bartolo i Quico Ramírez (Fotonastic.com)


Finalment, els rumors s’han fet realitat i, malahuradament han fet fora a un dels millors preparadors físics que ha tingut el club: el Xavi Bartolo. Totes les mirades apunten a César Ferrando. Ell mateix ja va forçar per que l’Antoni Pinilla no tingués cap poder alhora de fitxar nous jugadors, i que per tant, la “Direcció General” fos una “Direcció Descafeinada”. Ara, li ha tocat el torn al Xavi Bartolo. Un home de la casa que ja havia estat anys enrera com a jugador, i que ara portava de manera IMPECABLE la seva tasca com a preparador físic.
Tot això ha passat per la passivitat del president en Xavier Salvadó. Mica en mica, fem fora alló que ens molesta; alló que és realment competitiu i professional. Això ens passa per donar tot el poder a una persona que ha de tenir només un troç d’aquest poder i no tot. Per que, no ens enganyem, si els resultats no acompanyen, es farà fora al Cesar Ferrando i llavors què?, on seran els referents de la casa?; Un entrenador ha de venir sol i no amb tota la camerilla com els toreros. El club ha de posar el segon entrenador, el preparador físic i el director esportiu. Per que si van maldades, aquests es queden i qui marxa és el míster i prou.
Estem desfent la estructura del club amb aquella alegria i, això no pot ser bo. Des d’aquí, el meu agraïment al Xavi Bartolo per la seva feina feta, de fet MOLT BEN FETA, i les meves disculpes com a soci del Nàstic pel tracte que ha rebut. Un cop més, un home de la casa ha sortit per la porta del darrera. Això si, en silenci, sense fer soroll, com una personeta. Uns altres, haurien d’apendre formes i maneres.
De tota manera, amb els seus coneixements i la seva gran professionalitat estic segur que en breu trobarà un altre equip que valorarà els seus coneixements i la seva experiència. Equips que per cert, ell va dir que no fa unes setmanes per que ell volia seguir al Nàstic... i el Nàstic li agraeix d’aquesta manera.
Patètic.

10 comentaris:

Herois ha dit...

Salutacions!

Sinblancaporelmundo ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
mossèn ha dit...

interessant reflexió i el més important ... continueu estan per sucar-hi el melindro ... salut tio bueno

Salvador Guinart ha dit...

Sinblancaporelmundo: de vacances a Biescas, eixerit!

zel ha dit...

Passo a deixar-te un petó i ja recordo el meu deute, ara aviat faré una vida més tranquil.la... Petons maco, ah, i el futbol és una mèèè segosn com!

Sinblancaporelmundo ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

La vostra Espanya, voldràs dir, no?

La que prohibeix la selecció catalana!

Unknown ha dit...

Polítics tebis i mitjans de comunicació espanyolitzats provoquen monstres bramant pels carrers "Vivaspaña" i d'altres perles força ofensives, pròpies d'inadaptats funcionals a una terra que els acull.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Salvador Guinart ha dit...

Doncs tal i com resa l'enunciat, d'impertinents ja tinc els dallonsis plens... i, evidentment, el que no faré serà aguantar-los a casa meva.
Només faltaria.

A Biescas de vacances!