24 de maig 2008

LOS OTROS






Un comentari d'una persona anònima al post anterior, m'ha donat una idea i m'ha donat que pensar. I, efectivament, faltaven dos (per fer el trio calavera) de la Yhad Convergent: El Manel Cuyàs i el Francesc Marc Alvaro. Quina tropa!!!. Ara si, ara el post m'agrada més... el veig més complert; no em deixo a ningú. Si això és el que us ensenyen a les facultats, xatos... anem bé!!!. Buenu, ho deixo aquí i marxo a esmorzar. Avui crec que em mullaré una mica, però tot sigui per un bon àpat i la bona companyia dels amics.


Brindaré pel trio calavera, per les seves bajenades, pel seu odi contra tot allò que no sigui convergent, per la seva mala educació, i per que, com ja insinuava en el meu post, follin més sovint, però sobretot que ho facin bé, per que si no, fan aquella cara de ranci i porten aquella malallet reconcentrada a sobre, i dilluns els oients hem de patir les seves opinions carregades de ressentiment cap a el món mundial.


Bon vent i barca nova... que diuen al Serrallo.

16 comentaris:

Sherlock Holmes ha dit...

Que redecorant el bloc?
Aquest es veu més clar...m'agrada més que en el blau marí.

Cordialment, Holmes, Sherlock Holmes.

zel ha dit...

Mai millor dit, quan es parla dels convergents, sabent-me greu malmenar una paraula s'ha de parlar clar, són de debó la Yhad, noi, els aldarulls de l'aigua a Torroella (que reclamar s'ha de fer i hi tenim tot el dret)el merder gros i insultant, el van provocar els convergents, però per fer quedar a qui governa com uns porcs... Petonets!

Mikel ha dit...

aneu forts eh? no crec que el problema d´ERC sigui CiU , ni el de CiU sigui ERC.
Diguem somiatruites pero fins que no pasem pagina i fem un front nacional comu no anirem enlloc.
Un cop tinguem la indepencia ja ens barallarem les dretes , les esquerres i el centre , pero qued aun llarg cami que no avança fent president al Montilla.

Salvador Guinart ha dit...

Ei Sherlock, ben trovat/da ;-). Gràcies pel teu comentari. Es que ja estava cansat d'aquell blau, i a més, amb aquest fons, es llegeix millor. Ara tinc que dedicar-me a la banda dreta del bloc amb els enllaços. Vull fer-hi una reestructuració.

Petonets!!

Salvador Guinart ha dit...

Bon dia Roser!!!. Moltes gràcies pel teu comentari. Realment, aquesta tropa són perillosos. Per les seves boques només surt verí. Per a mi són uns impresentables i uns maleducats. És la pedrera "losantera" a la catalana. Quina llàstima.
Petonets carinyuuuu!!!!!! ;-)

Salvador Guinart ha dit...

Hola Mikel, gràcies per passar. No, si jo no dic que CiU sigui el problema. (tot i que tinc que reconèixer que no em cauen massa bé); jo dic que hi ha una tropa de "periolistos" que fan caguera i que em sobra la seva actitud xulesca i prepotent. I a més de que si hi ha un terratrèmol la culpa és del Carod... i au!! els cabrons es queden tant amples.
Francament, jo no vull que amb els meus diners aquest sujetus vagin fent de Losantos a la catalana, no vull. A mi el que aquests "sujetus" diguin a RAC-1 o a qualsevol altre emissora privada, se m'en fot... ara a les públiques no em surt dels collons. A més, que no hi ha més gent per opinar en aquest pais???. Fixa't que són els mateixos anant als mateixos llocs. Els tertulians que te el Basses a Catalunya Ràdio, l'endemà els te el Basté a RAC-1; i a l'inversa...
PA CAGARSE NEN...!!!

Anònim ha dit...

Ára ho veig tot més clar. El Cuyàs, tot blanquet ell, sembla el paio aquell que protagonitza 'El sastre de Panamà' (però passat de quilos) o aquell psicòpata pederasta de no sé quina pel·lícula de sèrie b que vola acompanyat d'altres 'malandrines' en un avió que s'acaba estimbant. Qui té l'ànima negra s'ha de vestir de blanc... I l'altra, bé, l'Álvaro fa temps que s'ho treballa. Però abans de parlar per la ràdio que passés pel logopeda, que se l'entendria millor... Ara que ben pensat, millor que no hi passi!!! Pone, pone.

Unknown ha dit...

Sempre culpan a ciu de la vostra incapacitat. sou patètics

Salvador Guinart ha dit...

Laura, em sembla que no has llegit bé el comentari... però si així et sens millor, tu mateixa. Però crec que la patètica en aquest cas ets tu, pixant fora de test.
De bon rollo. Per cert, molt maco el teu bloc. Et felicito.

Mikel ha dit...

tens molts rao en aixo dels transvasament de tertulians d´una emisora a un altre jejeje , es mes que curios.

Anònim ha dit...

Què passaque no es pot criticar ERC ? En els dos darrers post no he vist que fessis servir ni un sol argument. Tot és la teva emoció, el teu sentiment ... i així ningú no va massa lluny.

Són gent que no són d'ERC i la critiquen. Quin mal hi ha ? El Grup Godó permet que les notícies de les 8 del matí tractin més que bé a ERC , i en geeral a l'independentisme, ... no ?

Salvador Guinart ha dit...

Anònim convergent, es pot criticar a ERC, l'asfalt de la Rambla Nova i a maria santíssima... però amb un mínim d'educació... cosa que a aquest trio li manca. Hi ha d'altres que també critiquen a ERC i ho fan d'una manera més o menys argumentada i, com diria aquell, amb classe.
Claritu???...
poseso.

Anònim ha dit...

Doncs dir d'uns senyors que el que han de fer és follar més sovint no em sembla de rebut. Ni demostra cap classe, com demanes que tinguin ells, més aviat el contrari. Em reitero i ho deixo estar: no he vist cap argument amb substància en els dos darrers posts.

Salvador Guinart ha dit...

Mira anònim, al meu bloc dic el que em sembla i de la manera que em sembla. La transcendència que puguin tenir els meus comentaris és nul·la o gairebé nul·la. Jo quan tinc un micro al devant, intento ser respectuós i donar arguments. No com altres que es fan dir "opinadors" i el que realment són son reprimits i ressentits. I si, reitero que si la gent follés més, tot aniria d'una altre manera. És una filosofia de la vida, tant vàlida com qualsevol altre.
Salut!

Anònim ha dit...

OK. No tornaré.

Salvador Guinart ha dit...

Ok. Cuida't.