17 d’oct. 2007

NO SE SI HEM AVANÇAT MASSA EN 30 ANYS...

Vosaltres mateixos.

http://www.youtube.com/watch?v=F7Vz6GZJJOg

Programa de TV1 d'ahir dimarts 17 d'octubre "Tengo una pregunta para usted"

31 comentaris:

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Home, no sé tú, però jo ho tinc claríssim.

Què hagués passat si hagués prosperat el cop d'Estat de Tejero aquell?

De totes maneres. Abans no m'ho pensava tant, però des de que exerceixo tinc clar que la democràcia té més caràcter d'espectativa de dret que com a base del sistema polític, social i institucional.

mossèn ha dit...

39 minuts !!!!!!! ... si fossin de ties en boles ... encara ho hagues mirat !!! ... salut tio bo

Salvador Guinart ha dit...

Benvolgut Blas,
si vols que et digui la veritat, no se que hagués passat si lu Tejeru se surt amb la seva. Podriem parlar molt, però és política ficció.
Sobre la reflexió que fas, em podries explicar una mica més el sentit que li vols donar a tot plegat. Es que no ho acabo d'entendre. Disculpa'm.
Una abraçada.

Salvador Guinart ha dit...

Vos mossèn, el que haurieu de veure són les epístoles papals. El seu cap, amb seu al Vaticà, estaria molt content... i qui sap, si amb el temps, tindria un ascens com el Martinez Sistach.
Una genuflexió solemne i respectuosa.

Herois ha dit...

Aquest vídeo és altament pedagògic... per tal de visualitzar com ens veuen alguns, que no tots.

Salvador Guinart ha dit...

Eduard d'Herois:

Completament d'acord amb les dues coses que dius.
1.- El vídeo és pedagògic (i contundent)
2.- No tohom ens veu com la pallaringa aquella de Valladolid, afortunadament.

Salut amic!

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Hola Salvador,

No he vist el video.
Contestant a la teva afirmació. Sóc un professional del Dret.
Hi han avenços. Però crec que encara s'ha de lluitar molt pels drets dels ciutadans. No em crèia que la democràcia estigués disfressada, però he vist com hi ha als Jutjats autèntics inquisidors.

Vec com als mateixos jutjats d'instrucció i als tribunals de l'orde penal es comenten autèntiques barbaritats. En contes de dir "S'han d'ampliar i millorar drets" argumenten, per tal de privar del contingut essencial d'un dret, que no són il·limitats. Són il·limitats, però no vol dir que no s'hagin de respectar i restringir-los quan els hi rota.

Per posar-te un exemple, et remeto l'últim post del meu segon blog on deixo constància de com es porten encara alguns membres dels cossos policials amb ciutadans com tu i com jo. He vist com un agent de la G.C. es pren malament que una persona, quan li pregunten a un detingut si sap parlar castellà contesten que s'expressen millor en català, etc. etc. etc.

http://blogadrenalina.blogspot.com

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Dic "són limitats, però no vol dir que no s'hagin de respectar, ni molt menys, restringir-los quan els hi rota".

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Potser Carod Rovira té la seva part de raó, tot i que jo no sóc independentista.

Salvador Guinart ha dit...

Benvolgut Blas Jesús, moltes gràcies pel teu aclariment. Respecte al que m'expliques, ja m'he passat pel teu blog i t'he deixat un comentari.
Com està el pati, nen...

Sindicat ASEMIT ha dit...

Felicitats Salvi. Ets el tio amb més pebrots de la blogosfera política tarragonina, perquè ets l'únic que ens ha linkat al seu bloc personal. A veure si en prenen bona nota la Begoña, el Joan, l'Alejandro...

T'agrairem que ens linkis al nostre bloc, que és més canyeru
http://www.asemit.blogspot.com/

Una abraçada dels teus amics de l'ASEMIT

El Capità Tarragona ha dit...

Hola!

S'apropa la segona trobada de blocaires!

Serà el proper DISSABTE DIA 1 DE DESEMBRE a les 21:30

Que, t'hi apuntes?

Si vols venir, envia un correu a blocairestgn@gmail.com i ja està!

Salutacions!!

Anònim ha dit...

Guinart, el Carod va parlar de cara a la parroquia propia, marcant "paquet", els "vallisoletanst i futboleros" varen ser tan innocentets, posant-li facil al Carod que fins i tot arribo a pensar que no fois un muntatge, que aquest Carod de tot fora capaç.

Salvador Guinart ha dit...

Si Feliu si, i ara em diràs que el Carod era el pilot de l'avió que va bombardejar Nagassaki... va home, va!. Un muntatge, la última que em faltava per sentir. Si és una broma, francament, no li trobo la gràcia.
Respecto que no t'agradés, a mi, em va agradar. Trobo que arriba un moment que se t'omplen les pilotes (i encara va ser educat). Tinc 41 anys, i en comptes de relativitzar les coses amb la edat, cada cop estic més fart, i més fins els collons (si em permets la expressió). Per tant, massa poc!!

Tant la teva opinió com la meva, són això, opinions.

Salut!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Salvi, francament a mi en Carod em va agradar, però reconec que quant es va fer el programa s'acostava la conferencia nacional D’ERC. I ara en Carod està més preocupat de salvar el seu càrrec a ERC i a la Generalitat que a altra cosa.
Va parlar de cara a la galeria. Si veritablement pensa tot el que va dir ( que no ho dubto) no sé que fa donant suport a un espanyolista com Montilla, essent el seu vice-president i callant a Catalunya, tot el que no va callar a la tele.
No m'havia fixat que em tenies linkat al teu bloc. jo fa temps que et tinc linkat al meu.
Una abraçada.
Segueixo pensant que a Catalunya un altra majoria era i és possible

Waipu Joan ha dit...

finalment he vist el video del Carod i ho he fet a través del teu bloc. N'havia sentit parlar, però no l'havia vist. Crec que en Carod ho va fer força bé i va dir força veritats. Salutacions.

zel ha dit...

Hola, maco, jo ja he vist el video, no una, 4 o 5 vegades, és que trobo que va fer un senyor paper, a mi em va agradar, i això que no sóc votant d'esquerra rep., però em trec el barret, és mooolt pedagògic que a l'altra banda ens hagin conegut bé. Salut.

Jobove - Reus ha dit...

o son rucs o no volen entendre, crec que la primera opció és la mes coherent i per tant que fem que ens manin uns rucs ?

salutacions

sdas ha dit...

S'ha de reconeixer que el Carod va estar molt bé en les intervencions que va fer al programa aquest, s'ho tenia ben estudiat i li interessava quedar bé ara que se'l questiona tant dintre del partit.
Ara s'ha de reconeixer que li va donar una lliçó a més d'un que preguntava.

Salvador Guinart ha dit...

Quim, Al·lucino en la "rara habilidad del animalejo" (gran frase del cèlebre Félix Rodriguez de la Fuente), que tenim tots plegats alhora de fer judicis sobre el que passa als altres partits, com si no hi hagués prou feina al propi. Ara resulta que si s'apropa la conferència nacional, es diu que va "ensenyar paquet" per conservar el càrrec a ERC. Al·lucinant... Doncs jo diria, que sempre ha parlat "claritu", i que, et pot agradar, o no, el que diu; ara bé (que vol dir moru), mai surts amb el dubte del que ha volgut dir.
Sobre els suports electorals, amic meu no t'ho prenguis malament, però crec que precissament vosaltres no esteu en masses condicions per criticar als altres sobre amb qui pactem o amb qui no. Prefereixo mil Montillas que un sol Aznar. Ho dic per lo de "espanyolista" i tota la recula d'adjectius que hi vulguis posar.

Sobre els links que tinc al meu bloc. Ja que és a l'únic lloc que mano, hi poso allò que em sembla i que trobo interessant. I evidentment, el teu bloc és un dels referents d'alló que diuen la "blogosfera tarragonina".

Jo també segueixo pensant que una altra majoria és possible, la d'ERC! ;-)

Una abraçada.

Salvador Guinart ha dit...

Bon dia Waipu Joan, moltes gràcies per escriure al bloc i ben trobat!.
Estic d'acord amb el que dius. Una abraçada!

Salvador Guinart ha dit...

Bon dia Zel, siguis benvinguda al bloc. És un plaer. Encara estàs a temps de ser votant nostra ;-D

Un petonet!

--------------------------

Com estan els amics ganxets!!!, moltíssimes gràcies per intervenir al bloc. contestant a la teva pregunta, potser els rucs som nosaltres per no saber que collons volem ser quan siguem grans. Ara, hi ha posada una data, però que vols que et digui, sóc pessimista.

Una abraçada ben forta amics!
(quin peasso bloc que teniu, paios!)

Salvador Guinart ha dit...

Bon dia Àlex,

gràcies per adreçar-te en aquest bloc. Moltes gràcies per la teva opinió. Una abraçada.

Anònim ha dit...

Guinart, tens raó en lo de majoria d'ERC perqué el que és amb CDC anue llestos. Quan us hagin près tots el votans uns cap els socialistes i altres cap als convergents quedareu com a partit extraparlamentari.

Anònim ha dit...

Salvi, jo ni hi dit res de Nagassaki, jo he dit que el Carod va treura paquet i els rucs dels espanyolistes i futboleros li varen posar que ni buscat hagues estat millor, es més crec que les respostes fa temps que les té ensejades. Van ser preguntes molt personals, gens sobre el que en pensa de política i venin d'una persona que ha aprovat (i aprovarà) els pressupostos de l'Estat i del seu suport al Montilla (executiva del Psoe) no es creible el seu independentisme. En qualsevol la seves respostes eren per consum intern. En quan a lo del bomberdeix, no facis demagogia, no serveixes.

Salvador Guinart ha dit...

Mira Feliu, guapet de cara: ets un convergent ressentit. Ara, per a tu tot és una merda. No funciona res. Que si el Ballesteros no para pel despatx (que per cert, es com a de ser. Ja s'han acabat els temps dels teus il·lustres Vilar Guix, Dalmaus i companyia. Tots ells alcaldes franquistes que l'Alcalde Nadal va condecorar); Un alcalde ha de fer carrer i no fer el "muermu" al despatx. Ho tens mal enfocat txon. I sobre el que dius dels altres regidors a altres blocs que llegeixo a diari, que vols que et digui... es nota moooolta mala llet i ressentiment. Doncs si noi, et queden 4 anyets com a mínim, si no són 8. Ho sento. Molta til·la!!!

Salut!

Salvador Guinart ha dit...

Ferran, ja que tens vocació de visionari... em podries dir quin "númeru surtirà de luteria"???.

Gràcies txon!

Salut!!

Anònim ha dit...

Guinart: ja t'ho dic el 2014. A veura si saps perqué

Salvador Guinart ha dit...

Pel Ferran.

Huuummmmmm, crec que tinc una sospita.... ;-)

M'agrada que em diguin Guinart. No m'ho diu molta gent... no se, em fa més gran i sembla que sigui fins i tot un "sinyor" respectable...

Per cert, tu tens bloc???. Es per anar intercanviant opinions... encara que reconec que ara mateix no estic en el meu millor moment. Em cansa una mica haver de dir sempre el mateix. Si t'hi fixes, molt poques vegades he tocat la política al meu bloc. Ja hi ha d'altres que ho fan (i molt bé per cert - i no com jo que el tinc abandonat des de fa gairebé un mes -). Doncs el que et deia, que com diria aquell, parlar sempre del mateix és "cansino". A més, quan entren al bloc segons quins majaras mentals ja passo de contestar. Ei, que no ho dic per tu, eh??, el que passa es que sempre els mateixos arguments, sempre les mateixes excuses, sempre tot sembla que giri a l'entorn del mateix... i francament!, trobo que cansa.

No se, vull saber la teva opinió.

Una abraçada txon!

Anònim ha dit...

No, no tinc blog, però aniré entran al teu i fer alguna aportació constructiva, ets un bon "tio" i encara que digues ets esborrajat, t'agraden els castells com a mí.
Salud

El Capità Tarragona ha dit...

ei Salvi!

Fa temps que no actualitzes pero si que contestes els comentaris.... Tot be??