30 d’ag. 2013

MONTSE

Que no sóc massa “familiar” és una cosa que els meus pares sempre em recorden. Que no truco, que han estat malalts i no els he trucat (“perquè si truquessis més sovint, sabries com estem...”), de vegades ha passat algun aniversari i he trucat l’endemà i m’he emportat una bronca que deu n’hi do... en fí, que no sóc el que es podria dir un exemple de fill; si no més aviat tot el contrari. Però, què voleu, sóc així.

Avui és l’aniversari de la meva germana. D’entrada, la felicitació al feisbuc ja la té... més tard, cap al migdia la trucaré i la felicitaré. Però avui, també li vull dedicar quatre ratlles mal escrites. No us diré els anys que fa, perquè, primera, no m’autoritza’t i no vull cagar-la; i, segona, ja comença a tenir una edat... i com les dones per aquestes coses són molt d’aquella manera (i que jo mai he entés), doncs millor ho deixem com està. Que la meva mare ja m’ho deia: “calladet, estàs més guapo”.

Doncs això, que avui la meva germana fa anys. Me n’enrecordo molt bé quan va venir al món. Quan la meva mare va tenir les primeres contraccions, vam trucar al meu pare, que ràpidament va venir ell i cotxe, i es va emportar a la meva mare a la Clínica Monegal (aleshores, a casa, érem de la Monegal). I el meu germà i jo ens vam quedar a casa (ara no recordo amb qui). Cap a la tarda, vam anar a la clínica i allà estava la meva mare, i al costa, amb un bressol petitet la meva germana. Era molt petitona, els cabells negres i la pell molt rosadeta... era moníssima...


Després de dos alonsos, va venir la nena... la nena que avui és tota una dona i que jo m’estimo molt, tot i que no li dic tot el sovint que ella es mereix. T’estimo germaneta i per molts i molts anys!!!!

El dia que la meva mare feia 70 anys, la meva germana va pagar una fiança i ens va treure als dos germans de Ca'n Brians... Va ser un dia molt xul·lo.

2 comentaris:

sargantana ha dit...

De la mateixa manera que per l'onze de setembre esta previst fer una cadena humana, els blogs també ens estem preparant per enllaçar-nos

ens agradaria que us afegíssiu al projecte i si podeu fer-ne difusió

animeu-vos !!

http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/


ep..i per molts anys !!
segur que ella sap que te l'estimes (aixo es nota ;-) )

Salvador Guinart ha dit...

Sargantana... el que em demanes ho faré ara mateix. Moltes gràcies per la informació... i moltes gràcies per la felicitació. Una abraçada cordial.